Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Publicitate
  • LTirtau

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Nov 2019

  • Mesaj Privat
Buna seara !
Am si eu o problema cu o zafira b motor xe1 ,din 2007...cod erori 0304 si 0313 ,am gpl pe ea si am facut cam 120000 de km...presiune mica pe cilindru 4 si am inteles ca de la gaz este posibil sa se fi dus tachetii si sa nu.i mai pot repara...ma ajuta si pe mine cineva cu ceva sfaturi ...multumesc anticipat!
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 16,726
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Mesaj Privat
Segmentare, supape noi etc, asta nu rezista pe gaz.
  • LTirtau

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Nov 2019

  • Mesaj Privat
dancuciureanu a scris:Segmentare, supape noi etc, asta nu rezista pe gaz.

Multumesc pentru sfat !
Este posibil ca erorile alea sa fie cauzate si de un injector ,de la benzina sau de la gpl?
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 16,726
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Mesaj Privat
Nu.
  • ASustac

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 03 Nov 2018

  • Mesaj Privat
Buna ziua
Detin o Zafira B 2007 , s-a ars displayul central , am achizitionat altul de la dezmembrari , aceeasi serie ,la montare i-mi apare mesajul Display Safe . Ma poate ajuta cineva cu imperecherea displayului la calculatorul masinii ?
  • dol

  • Mesaje scrise: 69
  • Locatie: Mures
  • Masina: Vectra z 18 xe din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Jun 2008

  • Mesaj Privat
Buna ziua
Detin un opel vectra c cu motorul Z18xe la care imi apare cod misfire pe cilindrul 4 , am schimbat si bobina si este tot prezent . Motorul are relanti instabil si nu merge rotund... am schimbat si bujiile , am inversat bujiile si tot pe 4 are eroarea ...ma ajutati cu ceva sfaturi.
Multumesc
  • LTirtau

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Nov 2019

  • Mesaj Privat
Asa patesc si eu si se pare ca este motorul...am compresie mica pe cilindrul 4
  • dol

  • Mesaje scrise: 69
  • Locatie: Mures
  • Masina: Vectra z 18 xe din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Jun 2008

  • Mesaj Privat
Nu am măsurat compresia iar mersul neregulat al motorului nu a fost treptat.
  • LTirtau

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Nov 2019

  • Mesaj Privat
La mine merge perfect si deodata intra in avarie si merge in 3
  • SChis

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jun 2018

  • Mesaj Privat
Salutare am o rugăminte am o zafira de 1.6porneste ușor dar nu se accelerează și da rateuri ce motiv ar fi
  • SChis

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jun 2018

  • Mesaj Privat
Salutare am o rugăminte am o zafira de 1.6porneste ușor dar nu se accelerează și da rateuri ce motiv ar fi
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 16,726
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Mesaj Privat
Nu cred ca am o linie cu costuri suplimentare.
  • okiagr

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Timis
  • Masina: Astra din 1996
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Jul 2010

  • Mesaj Privat
Salut Dan, am un ECU de Opel Astra G care nu a mai vrut sa comunice, l-am schimbat cu unul sh dar as vrea o depanare/reparatie daca se poate la cel cu probleme.
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 16,726
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Mesaj Privat
Ce motor ?
  • okiagr

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Timis
  • Masina: Astra din 1996
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Jul 2010

  • Mesaj Privat
Z16XE
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 16,726
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Mesaj Privat
Slabe sanse la ECU hsfi2.1.
  • Lucianenache

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Vaslui
  • Masina: Zafira Z19DT din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 04 Aug 2013

  • Mesaj Privat
Salut!Am si eu o problema la masina. Am o Zafira B 2005 Z19DT 88Kw fara filtru particole.Acum o luna am fost in service pentru a curata galeria de admisie. Cand m-am dus sa iau masina mi-au zis ca aveam si doua bujii incandescente arse si le-au schimbat.Problema e ca, dupa, a aparut o eroare-P0380.Am pus cheia, a aparut arculetul ,dupa ce sa stins am dat la cheie, a pornit mai greu,sa aprins martorul cu masina si cheia,martor care ,sa stins dupa ceva timp.Am fost la service au schimat toate bujiile,au probat releu nou si senzor temeratura. Au verifica bornele si curentul, eroarea ramane la fel. Am probat alte bujii si nimic
Nu stiu ce sa-i mai fac.Poate ma puteti ajuta.Multumesc!
Ps: am citit topicul despre eroarea bujiilor.

  • Lucianenache

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Vaslui
  • Masina: Zafira Z19DT din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 04 Aug 2013

  • Mesaj Privat
O remapare daca se poate la masina mea.
  • VN01SIG

  • Mesaje scrise: 188
  • Locatie: Vrancea
  • Masina: Signum Z19DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Oct 2012

  • Mesaj Privat
Salut, am o Zafira A 2002 benzina Z18xe si întâmpin o problema de aproximativ o lună și anume că după ce pornesc mașina si merge vreo 10 - 15 minute si temperatura apei ajunge aproximativ în jur de 70-90°, tam-nesam, se aprinde în bord martorul de ventilatoare cel galben cu steluța in el, se aud cum au pornit ventilatoarele si concomitent cade acul ceasului de temperatura apa in stânga la 0°, uneori in cateva secunde ,( alteori câteva minute), isi revine adică acul urca înapoi la temperatura care o arată 60-70-80-90° Si concomitent se închid ventilatoarele si se stinge si martorul de eroare din bord, timpul la care pornesc ventilatoarele sau se opresc nu este același mereu... 
Am schimbat cu un senzor nou, pe cel de temperatura apa si acelasi rezultat, am scos mufa se la senzorul de temperatura de pe radiatorul de a.c., si apoi pornind motorul, instantaneu pornesc si ventilatoarele concomitent cu aprinderea martorului de eroare din bord cu steluța in el... 
Cum pot verifica der unde este problema si daca are remediere, multumesc celor ce imi trimit răspunsuri cu potriveste la acest lucru si poate s- au lovit de aceeasi problema... 
Unii spun că poate fi din ecu sa nu mai citească calculatorul de ventilatoare, am inlocuit calculatorul de ventilatoare si la fel face... 
Multumesc anticipat. 
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 16,726
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Mesaj Privat
Lucianenache a scris:O remapare daca se poate la masina mea.

La z19dt se poate si merita, te pot scapa si de egr, daca ai dpf mai bine curatat si nu anulat.
  1. Home
  2. Publicitate

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR