Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Opel Corsa
  3. Corsa C/Combo C
  • soryno

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Corsa 2006 z10xep
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Apr 2011

  • Mesaj Privat
Am un opel corsa care atunci cand temperatura este sub 5 grade nu vrea sa porneasca : nu se aude ca lucreaza pompa de benzina si se aude la motor un click de la un releu probabil. Am dus-o in service iar pe tester a dat eroare la bujii dar le-am schimbat acum 10000 de Km (si nu vad ce legatura ar avea cu faptul ca nu functioneaza pompa. Mi-a fost schimbata pompa de benzina dar in aceasta dimineata am dat de aceiasi problema. Atunci cand imi porneste masina merge si porneste toata ziua fara probleme dar daca o las mai mult de 10 ore incepe iar sa faca probleme. Mentionez ca atunci cand nu porneste si pun contactul de zeci de ori imi apare in bord martorul galben masina cu cheia deasupra. Daca poate sa imi spuna cineva care este releul de la pompa de benzina sa vad si el daca e bun sau poate are cineva o parere. Multumesc
Skip ads 60' (0/3)

  • suspended-9452

  • Mesaje scrise: 2,630
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 2016 B14XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2007

  • Mesaj Privat
ecu defect.
s-a mai discutat.
  • soryno

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Corsa 2006 z10xep
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Apr 2011

  • Mesaj Privat
daca ar fi ecu ar trebui sa nu mai porneasca deloc. Ecu se poate repara ?
  • liviu2004

  • Mesaje scrise: 2,335
  • Locatie: Galati
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 28 Sep 2005

  • Mesaj Privat
poate nu iti recunoaste cheia. incearca cu a doua.
Skip ads 60' (0/3)

  • suspended-9452

  • Mesaje scrise: 2,630
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 2016 B14XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2007

  • Mesaj Privat
citeste ce s-a scris aici: https://www.clubopel.com/vie...62&highlight=
  • soryno

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Corsa 2006 z10xep
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Apr 2011

  • Mesaj Privat
acum 3 ani aveam un Golf 3 care cand nu avea chef nu pornea dar se mai si oprea in mers. Am fost la un mecanic si mi-a spus ca e pompa de benzina sau calculatorul dar pana la urma la alt service a descoperit ca este senzorul de turatie de la axul cu came. Acum la Corsa diferenta este ca nu se opreste in mers iar dupa ce o pornesc prima data nu imi mai face probleme in ziua respectiva. Din experienta care am avut-o cu Golful sunt mai rezervat in privinta ECU si am mai cumparat si pompa de benzina
  • DB77AAA

  • Mesaje scrise: 7,029
  • Locatie: Dambovita
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2007

  • Mesaj Privat
Daca e Z12XE(P) probabil ECU defect, cum a spus si colegul Marius, insa daca e X10XE verifica prima oara bobina.
  • suspended-9452

  • Mesaje scrise: 2,630
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 2016 B14XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2007

  • Mesaj Privat
in semnatura scrie Z10XEP...
Skip ads 60' (0/3)

  • DB77AAA

  • Mesaje scrise: 7,029
  • Locatie: Dambovita
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2007

  • Mesaj Privat
Mda, ai dreptate Marius. ECU defect...
  • soryno

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Corsa 2006 z10xep
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Apr 2011

  • Mesaj Privat
Astazi am scos releul de la pompa de benzina si am pus o punte iar pompa de benzina mergea incontinuu iar cand am dat la cheie a pornit. Sa fie releul sau ECU nu da semnal la releu ?
  • suspended-9452

  • Mesaje scrise: 2,630
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 2016 B14XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2007

  • Mesaj Privat
of of of...
de ce nu intelegi ca ECU e defect?
E greu d.p.d.v. financiar dar accepta odata acest fapt!Nu te mai chinui singur!
ECU nu da semnal de masa (minus) la releu...
  • soryno

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Corsa 2006 z10xep
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Apr 2011

  • Mesaj Privat
Eu vreau sa fiu sigur inainte sa cumpar o piesa si sa nu fie stricata. Asa a fost si cu pompa de benzina si am cumparat-o degeaba. De ce cand am tinut releul la caldura si dupa aia l-am pus la masina a pornit ?
Skip ads 60' (0/3)

  • soryno

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Bacau
  • Masina: Corsa 2006 z10xep
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Apr 2011

  • Mesaj Privat
Care este pinul de la releu care primeste semnal de la ECU si ce valori trebuie sa aiba ?
  • suspended-9452

  • Mesaje scrise: 2,630
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 2016 B14XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2007

  • Mesaj Privat
trebuie sa fie un fir subtire maro cu inca o culoare (verde parca...)
trebuie sa ai semnal de masa cand dai la automat.
verifica doar in momentul in care masina nu porneste.
  • luciraica

  • Mesaje scrise: 2,009
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Astra 2001 Z14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 29 Oct 2011

  • Mesaj Privat
daca tot s-a aprins martorul "masina cu cheia" de ce nu s-au citit erorile?
  • morgan

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Corsa 2000 Z14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2012

  • Mesaj Privat
si mie numi mai porneste....

ieri am pornit-o a mers la relanti 20-30 sec. si a murit. nu am reusit s-o mai pornesc deloc. Presiune este in rampa...
coduri de eroare sunt 0400-EGR, 0103-MAP si ceva la sonda lambda
ceva idei?
  • nicunicu

  • Mesaje scrise: 2,602
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira 2002 z16xe
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 25 Feb 2012

  • Mesaj Privat
0400-EG-- defect,colmatat 0103-MAP debitmetru defect,murdar,sau circuit electric inrerupt vezi siguranta 33 din compartimentu motor si siguranta 9 tot acolo
siguranta 33 alimenteaza EGR-ul si sondele de oxigen(lambda) senzor axa came,senzor vibrochen
  • luciraica

  • Mesaje scrise: 2,009
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Astra 2001 Z14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 29 Oct 2011

  • Mesaj Privat
bujiile le-ai verificat?
  • morgan

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Corsa 2000 Z14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2012

  • Mesaj Privat
intradevar erau bujiile negre. le-am curatat, am incarcat bateria si a pornit imediat
dar ce fac cu erorile?
  • luciraica

  • Mesaje scrise: 2,009
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Astra 2001 Z14XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 29 Oct 2011

  • Mesaj Privat
poi poate-s erori vechi
daca merge bine nu ec azul sa te alarmezi
oricum bujiile nu se innegresc asa usor... poate e bine sa faci o diagnoza ..
Skip ads 60' (0/3)

  1. Home
  2. Opel Corsa
  3. Corsa C/Combo C

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR