Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină
  • alter.ego72

• Mesaje scrise: 1
  • Masina: Vectra 2003 z22se
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Mar 2013

• Mesaj Privat
Salutare tuturor detinatorilor de opel. Nu vreau s-o lungesc prea mult, in urma cu 4 luni am cumparat o Vectra C, 2,2 benzina, motor z22se. Motorul nu mergea de atunci rotund insa la pretul la care am luat-o, respectiv 3400 euro, am zis ca nu-i problema, o repar. Am mers asa cu ea insa problemele s-au agravat. Consuma extrem de mult ulei, in special la drumuri lungi, si a inceput sa scoata extrem de mult fum. Am dus-o recent la mecanic, a desfacut motorul, credeam ca scap doar cu segmentare. Surpriza, pistonul 1 topit. Caut innebunit pe net insa nu gasesc decat motoare intregi, undeva la 500 euro. Nu am deocamdata banii respectivi, ma intereseaza strict un piston SH. Nici macar n am idee cat costa unul nou.... Ma poate ajuta cineva cu un sfat, ma poate indruma undeva?
Like
  • luciraica

• Mesaje scrise: 2,001
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 29 Oct 2011

• Mesaj Privat
nu cred ca-ti da nimeni un singur piston SH
unu nou e pe la 100 Euro... se poate comanda... sau pe ebay
Like
  • alexx_gan

• Mesaje scrise: 807
  • Masina: Astra 2013 A14NET
  • Cont inregistrat: 18 Feb 2010

• Mesaj Privat
Din cate stiu pistoanele sunt echilibrate special de asta e bine sa cumperi 4 adica un set incearca sa te interesezi la ce alte tipuri de motoare se folosesc pistoanele de la 2.2 si poate gasesti asa.
Uite aici niste anunturi pe care le-am gasit cu pistoane noi si SH. Poate te ajuta.
http://www.pieseauto.ro/pis...na-764800471.html
http://www.autofarm.ro/vers.../16450/tree/10630
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads