Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel
  • dansrt

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Corsa 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Oct 2013

• Mesaj Privat
buna sunt nou aici si nu stiu unde sa mai caut . Poate ma ajuta cineva . Am un opel corsa 1.3 cdti din 2004 .
Am schimbat turbo, si in aceeasi zi s-a blocat intrarea in viteza 4. celelalte intrau perfect. Nu a facut nici un zgomot sau sa intre din ce in ce mai greu. Nu. Pur si simplu dintr-o data . Acum intrebare :se poate intampla ca atunci cand mecanicul a schimbat turbina sa nu fi pus ceva exact cum a fost?
Ma refer aici la simplu fapt sa nu fi strans ceva surub de la timonerie. Nu stiu daca era necesar sa umble la zona de timonerie daca a schimbat turbina. Daca cineva are un raspuns as fi recunoscator . Multumesc
Like
  • seftaka

• Mesaje scrise: 1,183
  • Masina: Astra 2006 Z19DT
  • Cont inregistrat: 30 Oct 2011

• Mesaj Privat
Pai turbina e la motor, nu are treaba cu cutia! Acum eu sunt mai banuitor de obicei. Il cunoasteai pe mecanic, cat timp a stat in service?
Like
  • dansrt

• Mesaj Privat
dansrt a scris:buna sunt nou aici si nu stiu unde sa mai caut . Poate ma ajuta cineva . Am un opel corsa 1.3 cdti din 2004 .
Am schimbat turbo, si in aceeasi zi s-a blocat intrarea in viteza 4. celelalte intrau perfect. Nu a facut nici un zgomot sau sa intre din ce in ce mai greu. Nu. Pur si simplu dintr-o data . Acum intrebare :se poate intampla ca atunci cand mecanicul a schimbat turbina sa nu fi pus ceva exact cum a fost?
Ma refer aici la simplu fapt sa nu fi strans ceva surub de la timonerie. Nu stiu daca era necesar sa umble la zona de timonerie daca a schimbat turbina. Daca cineva are un raspuns as fi recunoscator . Multumesc

Eu vroiam sa stiu ca atunci cand schimbi turbina (adica sa ajungi la ea ) trebuie sa desfaci ceva ce sa afecteze intratul in viteza . Asta stiu si eu ca turbina este pe motor . Multumesc
Like
  • dansrt

• Mesaj Privat
Eu vroiam sa stiu ca atunci cand schimbi turbina (adica sa ajungi la ea ) trebuie sa desfaci ceva ce sa afecteze intratul in viteza . Asta stiu si eu ca turbina este pe motor . Multumesc
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață