LeonteMihai a scris:farurile mele bat mult spre dreapta.noaptea vad iepurii in camp. stie cineva cum se pot regla farurile pe orizontala? stanga dreapta.multumesc
Nu am gasit nimic cu FUNCTIA CAUTARE .
pentru cine are de comentat
Ma cuprinde disperarea cand vad cata ignoranta exista in lume...Citesc o gramada de postari,in care multi isi dau cu parerea,unii,foarte convinsi ca au dreptate,in realitate,spunand fel si fel de bazaconii.
On Topic:
LeonteMihai...ai afltat pana acum ca asa e corect sa functioneze farurile pe faza scurta?...Adica sa bata mai departe in dreapta "sa vezi iepurii in camp"? Asa au fost proiectate pentru a nu-i orbi pe cei ce vin din sens opus,dar sa poti vedea mai bine biciclistii,pietonii,carutele de pe partea dreapta a drumului.
Din '92 si pana acum,sunt la a patra masina.La toate,mi-am reglat singur farurile si au luminat perfect,fara sa-i orbeasca pe ceilalti iar eu sa vad bine noaptea...ca o paranteza,mi-am reglat singur si unghiul de convergenta la directie,fara sa am anvelope uzate pe fata,dar asta e alt subiect.
Regret ca nu am gasit un tutorial care sa ma lamureasca despre reglarea farurilor la Astra H (pe care o detin de curand).Voi incerca sa explic eu despre ce e vorba la acest subiect,dupa ce ma voi lamuri si imi voi regla farurile si la aceasta masina.Nu am avut timp pana acum si nu mi-a permis nici vremea.
Problema mea acum este ca la farul din dreapta,faza lunga bate prea sus.Becul e centrat in oglinda farului.Nu stiu (inca) daca exista reglaj separat pentru faza lunga.Faza scurta e corect reglata.Sunt linistit ca nu orbesc pe nimeni.