Dupa oarece experienta personala si profesionala am ajuns sa constat urmatoarele:
- La nivel de vanzari stau foarte bine, respectiv mai stiu si ce vand, nu trebuie sa le explici tu ce inseamna fiecare abreviere din dotari, si chiar iti fac reduceri la pret si iti dau dotari in plus fata de ce ai comandat, ecc.
- La nivel de service stau execrabil, si credeti-ma ca am incercat sa gasesc un termen finut fata de ce as vrea sa utilizez. Deoarece apartin de un grup mai mare, au pe o singura tinichigerie 6 marci de automobile. In ceea ce priveste restul care teoretic se ocupa de revizii, garantii, reglari, chestii minore, inafara de vreo 3 persoane, restul au in comun cu masinile OPEL doar salopeta. Mi-ar placea sa intru in detalii dar nu cred ca asta e sectorul nimerit, si nu mi-ar ajunge vreo 2 pagini, pt ca din cate am citit restul povestilor de pe site eu sunt printre cei mai patiti.
Trebuie sa recunosc ca am o dilema, sa schimb o marca de automobile care imi place de cand eram in ''fasa'' din cauza unor ''mecanici'' sau sa ma calmez si sa ma gandesc ca traim in Romania si de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. Cruntul adevar este ca nu cred ca exista in Romania vreun service de reprezentanta care sa isi respecte clientii, indiferent de marca.
Astept sa vad si alte opinii, poate sunt numai eu mai patit si restul au scapat cu bine