Sunt student si am nevoie de o masina fasneata, cu un consum decent ( motiv pentru care am ales diesel).
Dupa o luna de cautari am gasit si o corsa( 1.3 cdti) care mi-a placut foarte mult si cred eu ca destul de rar se poate gasi acest model insa astazi am aflat ca s-a vandut 😢 .
bugetul de care dispun e de aprox 3000e in crestere deoarece acum sunt in dubii daca s-ar merita sa trec direct la un ford focus 2 (1.6 tdci 90cp) in cazul in care o sa adun destui banuti..
Aici este anuntul cu opel corsa care pe mine m-a impresionat si acum m-a si dezamagit deoarece s-a vandut... chiar aveam in vedere sa o cumpar in urmatoarele 2-3zile. : http://www.autovit.ro/opel-corsa-C32110433.html
Acum daca s-ar putea as dori sa cumpar un opel corsa cu acceleasi dotari care le-am gasit si la acesta si intr-o stare buna, la un pret in jurul a 3000e insa mi se pare imposibil de gasit 😢 am cautat si pe site-uri de afara si rar am vazut 😢 .
Dotarile din anunt sunt urmatoarele:
-Clima
-Computer Bord
-Pilot Automat
-Navigatie
-Senzori Parcare
-Spalatoare Faruri
-Faruri cu Lupe din fabrica si Xenon
-Proiectoare ceata
-ABS, ESP ...
-Jante aliaj originale GM pe 15"
-Tapiterie din Piele + Velur
-Scaune incalzite
-Geamuri electrice fata
-Oglinzi Electrice
-Geamuri colorate
-Volan imbracat in piele cu comenzi pe el
-Alarma
Intrebarea e : Mai are rost sa imi caut alta corsa de genul asta? sa mai am rabdare?
celelalte 2 variante ale mele ar fi tot o corsa C (1.3cdti) 3/5 usi dar ceva mai ieftina si fara prea multe dotari la aprox 2000e sau sa mai astept sa strang bani pt un ford focus 2 desi am inteles ca fordul e ceva mai scump de intretinut...
Orice sfat e bine venit ! astept cat mai multe pareri despre aceste masini aduse in discutie de mine sau eventual si altele diesel apropiate ca pret si cu o intretinere relativ ieftina.