Eu posed un astfel de bertone numai ca am o motorizare mai mica (Z18XE) iat pentru mine mi-e mai mult decat suficient pentru ca fac regulat curse afara dar si bucuresti. A mea in bucuresti consuma undeva la 11-12, afara ~8, dar daca pentru tine consumul nu te deranjeaza asa de tare (modelul de mai sus, mai ales dupa chip-uire, va manca lejer benzina cum mananci tu paine), e ok.
Ai grija la modelele bertone, chiar si cumparate de afara. In general masinile astea le poseda pustani de 18-22 ani (fiindca cei care depasesc varsta asta au alte inclinatii) si masinile sunt destul de fugarite. Eu am avut noroc, am luat-o de la un tip in varsta (45 ani) care a tinut-o destul de putin fiindca nu-i mai placea si si-a luat passat. Dar te rog sa retii ca masinile sport iti pot oferi surprize.
LA fel zic si eu, lasa-i motorul asa cum e .. fiindca supraponderarea inseamna si scurtarea duratei de viata (cei drept, depinde de caz).
Pentru mai multe detalii legate de acest aspect vorbeste cu ElSPa sau cu Danny_turbo. (B-22-LET)
IN rest masina e ok, tachetii ar fi singura problema mai "majora" ...
E frumoasa, e nervoasa si merita toti banii, dar numai sa ai grija de ea. Opel-ul stii ca e cea mai ieftina nemteasca, dar nu e si cazul modelelor bertone (la fel, intreaba-l pe ElSpa!)
Imi placa ca iti iei modelul full options, mai ales cel cu navi mare (sunt ff foarte rare).
Daca esti hotarat sa o iei si ai "fundatia" necesara, ia-o .. dar daca ai cel mai mic dubiu legat de starea tehnica a masinii .. du-o la teste sau renunta la ea.
Bafta multa si te asteptam in clubul bertone!