Ai uitat parola?


  • CosminBest

  • Mesaje scrise: 348
  • Locatie: Valcea
  • Masina: Kadett 1.7 D din 1991
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 01 Apr 2009

De ieri întâmpin o problema. Am desfacut bordul ca sa fixez mai bine un bec cu led pentru iluminarea bordului deoarece îmi pâlpâia la unele gropi. Dupa ce am montat totul la loc am constatat ca atunci când am contactul pus (sau motorul pornit) si dau faza lunga sau flash, nu mi se aprinde in bord martorul de "fază lungă" si se stinge iluminarea bordului. Cu motorul oprit, sau fara contact, se aprinde martorul de fază lungă si iluminatul bordului ramane aprins desi se cunoaste o mica micsorare a intensitatii. Nu imi dau seama de la ce ar putea fi ca nu am umblat la nimic in afara de acel bec cu led. Este vorba despre un Kadett E 1.7 D
Astept orice fel de sfat. Multumesc anticipat!
  • CosminBest

  • Mesaje scrise: 348
  • Locatie: Valcea
  • Masina: Kadett 1.7 D din 1991
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 01 Apr 2009

Nicio idee? Ma gandeam sa încerc de proba cu alte ceasuri, poate o fi de la banda cu circuite.
  • ionut__bv

  • Mesaje scrise: 134
  • Locatie: Brasov
  • Masina: Kadett C18NE din 1986
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Sep 2008

vezi cablajul de pe ceasuri,e foarte sesibil ..sa nu fie intrerupt undeva in special in partea de jos

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata