Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel
  • robitzoo

• Mesaje scrise: 20
  • Masina: Vectra 2001 2.0 DTI
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 12 Aug 2012

• Mesaj Privat
Salutari, astazi grabindu-ma foarte tare am abuzat putin de Vectra mea 2.0 dti, si nu mai trage. Am plecat cu ea , mergea totul bine , tragea normal , iar la un momentdat am simtit ca nu are putere.. , mam uitat in bord si nu se aprinsese engine check ( cum facea de obicei uneori .... se aprindea si nu aveam turbo ) .. De data aceasta nu era engine check aprins , dar totusi masina nu avea putere. Nu am patit nici o data asta.. Motorul era rece, nu apucase sa se incalzeasca si eu grabindu-ma l-am turat destul de mult fiind si in urcare... Am prins viteza si am simtit ca incetinesc in loc sa prind viteza... Atunci am realizat ca, ceva nu e in regula. Nu se aud nici un fel de sunete diferite la motor , nu scoate fum,.. Totul pare sa fie exact la fel , mai putin puterea. A mai patit cineva asa ceva? ce sfat imi dati ?... Va multumesc ! O zi frumoasa 😊
Like
  • cmarius53

• Mesaje scrise: 454
  • Masina: Astra 2000 y20dth
  • Cont inregistrat: 28 Nov 2008

• Mesaj Privat
ia vezi ambreiajul.
Like
  • alfa57

• Mesaje scrise: 6
  • Masina: Astra 2008 z17dtr
  • Cont inregistrat: 17 Jul 2015

• Mesaj Privat
Salut! am un astra g din 2001 1.7. tdi si am avut aceeasi problema.. cand se aprindea engine check masina nu mai tragea. M-a tinut asa cam 2-3 ani, se punea la 110-120 km/h si acolo ramanea. Acum cam 3-4 luni am schimbat senzorul de la rotatile motorului si merge foarte bine, de cand am schimbat acel senzor trage foarte bine.
Mult succes!
Like
  • Daniel

• Mesaje scrise: 2,853
  • Masina: Astra 2012 A17DTJ
  • Cont inregistrat: 06 Dec 2004

• Mesaj Privat
La acelasi tip de motor, fara martor aprins, nu reuseam sa trec de 120. Fara vlaga, abia tragea.
Problem: electrovalva turbo( cea se langa turbina. Am inversat-o cu una de langa pompa de vacum (cea in care intra furtunas alb) si merge brici de 3 ani.
Pe loc o acceleram fara probleme.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață