Ai uitat parola?


 1. Home
 2. Discutii Generale
 3. Stiri / Noutati
 • corsa.timis

 • Mesaje scrise: 490
 • Locatie: Timis
 • Masina: Corsa 2001 Z12XE
 • Status: Offline
 • Cont inregistrat: 29 Dec 2014

 • Mesaj Privat
Salutare!
De ceva vreme (cativa ani) urmaresc cu atentie personajul din titlu si vreau sa spun ca omul respectiv e un geniu extraordinar. Si nu doar ca e un geniu, e si un excelent antreprenor vizionar cu idei imposibile pentru foarte multi, dar asa cum a obisnuit lumea are obiceiul "sa dea palme" imposibilului si sa demonstreze ca imposibilul e posibil.
Pe scurt, genialul Elon Musk impreuna cu fratele lui Kimbal a creat Zip2 , un "city guide"pe internet pentru ziare, mai apoi X.com care a devenit binecunoscutul PayPal, Tesla Motors(viitorul automobilului), SpaceX(prima companie aerospatiala privata care a primit contracte de la NASA pentru servicii de transport cargo la si de la Statia Spatiala Internationala), Solar City si HyperLoop(de care dupa cum spunea el, nu mai are timp asa ca lasa alti oameni sa se ocupe, el punand deja la dispozitia oricui vrea sa testeze, un teren in Texas pe care s-a si inceput construirea unei bucle din viitorul mod de transport in comun pe distante mari).
Personal, consider ca omul asta va schimba pur si simplu lumea si universul, va darama mituri si cu siguranta va deveni o legenda. La inceput incercam sa-l compar cu Steve Jobs, care la randul lui a schimbat lumea, dar cu cat il urmaresc mai mult, cu atat imi dau seama ca omul e un geniu aparte, imposibil de comparat cu ceva sau cineva din trecut sau prezent.
Pun mai jos cateva legaturi spre informatii cu privire la Elon Musk, cei care aveti timp si chef sa cititi si sa va dati seama de capacitatile omului sau cei care au auzit/il urmaresc, pe el sau produsele create de el, sunteti bineveniti sa adaugati comentarii si pareri pe tema asta.

http://www.biography.com/pe...lon-musk-20837159
https://en.wikipedia.org/wiki/Elon_Musk
http://www.youtube.com/user/everyelonmuskvideo
https://twitter.com/elonmusk
Skip ads

 1. Home
 2. Discutii Generale
 3. Stiri / Noutati

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata
CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR