Sunt unul dintre cei pasionati de modelele vechi de Opel , cu precadere de cele supranumite " coke bottle shape " si anume Rekord C - Commodore A fabricate intre 1967 (in realitate sept . 66) - 1972 . Cele doua Rekorduri le-am utilizat numai in competitiile de masini clasice organizate de Retromobil Club Romania , fiind unul din membrii fondatori . Rekordul 1900 l-am preparat strict in lumina prescriptiilor tehnice din anii 1968-1969 pentru a deveni competitiv cu autoturismele sport inscrise in Retromobil si care participa anual la Bucharest Classic Grand Prix organizate pe Amkart . Dupa circa 3 ani de munca am reusit ca din motorul de 90cp sa scot cca. 140 CP , nu a fost usor am avut multe deziluzii dar si bucurii cand am inceput sa bat cu secunde bune autoturisme sport cu shtaif si cu pretentii de mari campioane . Ma bucur ca exista acest forum si va promit ca voi mai scrie de cate ori am ocazia fara insa a va plictisi , promit .
Va atasez cateva poze si un filmulet care stiu ca a mai circulat pe net . Salut prezenta prietenilor mei CIH _TUNER si KIRIN.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Salutare
Mestere, am cumparat luna aceasta revista CAR ( editia spaniola), si mare mi-a fost uimirea sa gasesc fotografia unui Opel Rekord ce iti apartine ( B-68-REK) atasata unui articol de fond despre fiabilitate, durabilitate , etc. M-am simtit tare mindru sa vad ca munca unui roman ( am recunoscut imediat masina si propietarul) ajunge in paginile unei reviste straine. Nu se spune nimic despre masina ta sau despre munca de a aduce masina in starea perfecta in care se afla acum , ci este data ca exemplu de durabilitate pentru modelul in sine ( Opel Rekord)....... totusi munca pe care ai depus-o ajunge atit de sus incit masinii ajunge sa-i fie publicata imaginea intr-o revista straina. Daca doresti iti trimit revista , sau ( si ) articolul tradus. Tine-o tot asa . Din Spania cele mai bune urari. Pytagora.
O veste buna intr-un week-end superb . Iti multumesc anticipat pentru revista ( daca nu te deranjeaza sa mi-o trimiti ) . Adresa o gasesti la contact pe www.mabriond.ro ..
Cu mult respect ,
P.S. Saptamana trecuta masina asta a castigat locul trei in Retromobil Grand Prix 2007 , mai multe imagini pe www.retromobil.ro in sectiunea stiri . Copilot a fost un alt membru deosebit al forumului --> bandrei.
HELLO Mr. Walker.
Vroiam sa stiu daca a ajuns revista..... am trimis-o pe adresa de serviciu pe care am gasit-o in adresa de net pe care a-ti lasat-o, respectiv : Virgil Plesoianu 116 sect 1 Bucuresti.
Cu respect. Pytagora
Salut am si yo un opel mai vechi asa..si vreau sa ii refac motoru...Vroiam sa va intreb dak stiti de unde pot cumpara si eu cartea de service a masinii ? sau daca stiti vreun mecanic mai priceput care poate sa facca asta . Ms
Saptamana trecuta am participat cu B 68 REK la filmarile pentru noul film al lui Sergiu Nicolaescu " Supravietuitorul " , actiunea se petrece in 1978 . Va atasez cateva poze :
Asa cum am promis am postat cateva poze despre ultimul meu proiect incheiat de curand . Va urez si voua mult succes in definitivarea proiectelor voastre de restaurare !
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.