Ai uitat parola?


  • code01011

  • Mesaje scrise: 96
  • Locatie: Tulcea
  • Masina: Insignia A20DTH din 2013
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Aug 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Long story short, astazi eram in masina si asteptam pe cineva si daca tot aveam motorul pornit am zis, de ce sa nu bag op-com-ul pe masina sa ma mai uit la niste chestii.

Problema a fost ca laptopul a gasit nu stiu eu ce retea wireless si sa conectat la ea fara sa imi dau seama si cand am dat drumul la softul de la op-com am opservat ca dureaza mai mult decat deobicei sa porneasca. Intrun final a pornit si cand am dat pe diagnoza a cerut sa fie activat.


Acum nu mai merge op-com-ul, chiar si fara sa fie conectat la internet. Obviously am opcom fake.

Ce este de facut? A mai avut cineva parte de asa ceva?
  • catastefan

  • Mesaje scrise: 5,794
  • Locatie: Galati
  • Masina: Corsa Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Jan 2012

  • Garaj Mesaj Privat
Desfa interfata si vezi ce scrie pe cip
Daca e PIC18F458 ai o sansa sa rescrii firmware.
Daca scrie Op-Com pe cip nu mai ai ce sa-i faci decat cu programator extern....si nu merita...iti iei alta
  • code01011

  • Mesaje scrise: 96
  • Locatie: Tulcea
  • Masina: Insignia A20DTH din 2013
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Aug 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Am inteles, merci.

In alta ordine de idei, la scurt timp dupa ce am cumparat opcomul mi-am dat seama ca de fapt am luat o versiune mai veche si nu mergea pe masina mea asa ca am apelat la "client support" de la magazinul de un de am cumparat sa imi faca update se firmware si ei au facut update-ul la versiunea 2014 (s-au conectat prin teamviewer). Sper ca asta confirma ca pot sa recuperez interfata.
  • vlad.haralambie

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra A17DTJ din 2011
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Feb 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Am si eu un OP-COM achizitionat din China. Il folosesc cu un laptop de 64 bit care ruleaza WINDOWS 10 Pro. Am instalat softul, dar cand ajung la "Settings-Test Interface", primesc mesajul "Please connect your interface to the USB port or install the USB driver!". In Device manager imi apare ca USB seial controller e instalat, iar laptopul indica legarea interfetei la USB prin beepul specific atunci cand bag mufa USB. Ma poate ajuta cineva sa rezolv problema?
  • catastefan

  • Mesaje scrise: 5,794
  • Locatie: Galati
  • Masina: Corsa Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Jan 2012

  • Garaj Mesaj Privat
Trebuie dezactivqta si semnatura driverelor
Instaleaza TeamViewer si da-mi Id si pass pe
PM
  • ionel prahuza

  • Mesaje scrise: 15
  • Locatie: Bihor
  • Masina: Zafira W0L0AHM758G0729 din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Oct 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Buna ,o mana de ajutor va rog !

Am instalat pe un leptop dell 64 bit op-com si -mi da eroare cod 52 ,am instalat pe altul si functioneaza ,doar ca este lenovo de 32bit ,
se poate rezolva ,multumesc anticipat!
  • dan costea

  • Mesaje scrise: 374
  • Locatie: Galati
  • Masina: Astra x14xep din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 25 Nov 2010

  • Garaj Mesaj Privat
intrati la proprietis,si setati compatibilitatea la WIN XP SP3.Sau incercati Run as administrator.
  • ionel prahuza

  • Mesaje scrise: 15
  • Locatie: Bihor
  • Masina: Zafira W0L0AHM758G0729 din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Oct 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Multumesc pentru raspus,puteti fi mai explicit ?

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata