Ai uitat parola?


  • cristel88

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Zafira y 20 dth din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Oct 2016

Simptome:
Buna ziua acum o luna mi s-a oprit masina in mers ,am adus un tester si spunea Can dispozitiv oprit (p1650) senzor presiune turbo circuit intrare joasa (p0105),pompa injectie defect fizic (p1631) , pompa injectie ,lipsa semnal turatie motor de la unitatea de control (p1335) mi s`a spus ca ar fi pompa de vina,am trimis pompa la verificat in alexandria judet teleorman, mi s`a spus ca ar fi calculatorul pompei dus ,ei nu au calculator nu au ce sa faca,mi-au trimis pompa acasa ,am trimis-o la bucuresti,mi-a schimbat calculatorul mi-a verificat pompa a spus ca e buna,am montat pompa pe masina nu vroia sa porneasca ,i-am dat cu spray mergea ,cum nu-i mai dadeam se oprea ,mi s`a spus ca pompa nu-i buna ca nu baga presiune suficienta sa deschida injectoarele ,am trimis iar pompa la bucuresti mi-au verificat-o mi s-a spus ca e buna,m`am gandit la injectoare ca sunt blocate,le-am trimis la verificat injectoarele sunt bune,am schimbat si origurile injectoarelor le-am pus noi
Le-am montat ieri pe masina ,masina a pornit dar nu vrea sa se accelereze ,am pus testerul pe masina nu mai da nici un fel de eroare, Turatia motorului e de 600 mai mult nu vrea sa urce
Masina scoate fum alb si motorul are o trepidatie la relantiu,daca aveti vre-o idee ca nu stiu ce sa`i mai fac am bagat 4000 de lei in masina si tot nu vrea sa mearga
Model: Zafira
An fabricatie: 2001
Cod motor: y 20 dth
  • sdl

  • Mesaje scrise: 53
  • Locatie: Mures
  • Masina: Zafira y20dth din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 11 Feb 2009

Am avut si eu asa ceva. Solutia?! Am schimbat motorul, ca era mai ieftin decat sa schimb EGR, galerie de admisie si bujii. Plus turbina care era cum era.
  • cristel88

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Zafira y 20 dth din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Oct 2016

revin la discutie nici pana in ziua de azi nu am reusit sa`i dau de cap la masina am mai trimis de 3 ori pompa la bucuresti de fiecare data mi s`a spus ca e buna ,ultima oara am pus pompa pe masina a pornit bine mergea ok ,a mers 10 min dupa care s-a oprit si nu a mai vrut sa porneasca ,pe tester imi apare eroarea p1335-Injection pump no engine speedimput signal from control unit.
Mi s`a spus ca ar fi senzorul de turatie,bun am dat comanda l-am cumpart nou,surpriza apare aceiasi eroare si masina nu porneste
Daca are cineva vre-o idee astept raspuns ca m`a adus la disperare masina asta imi vine sa ii dau foc
  • cristel88

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Zafira y 20 dth din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Oct 2016

sdl a scris:Am avut si eu asa ceva. Solutia?! Am schimbat motorul, ca era mai ieftin decat sa schimb EGR, galerie de admisie si bujii. Plus turbina care era cum era.

chestia e ca motorul e bun la mine dar ce sa aibe ?
  • mikyboy

  • Mesaje scrise: 4,638
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Astra Y20TDH din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Dec 2006

senzorul de turatie a fost cel original Bosch sau ceva licenta? daca nu este original atunci acolo este problema altfel mai sapi si ii dai de cap...
  • iulian1971

  • Mesaje scrise: 5,938
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra Y20DTH din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Dec 2006

cristel88 a scris:...pe tester imi apare eroarea p1335-Injection pump no engine speedimput signal from control unit.
Mi s`a spus ca ar fi senzorul de turatie,bun am dat comanda l-am cumpart nou,surpriza apare aceiasi eroare si masina nu porneste ...

Verifica daca in mufa in care intra senzorul de turatie, ai pe pinul 1- 5 V.
Daca nu ai, e firul intrerupt pe trase pana la ECU sau e ECU defect.

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata