Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G
  • ionut1122

• Mesaje scrise: 1
  • Masina: Astra 2000
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 26 Dec 2016

• Mesaj Privat
Sal . Sunt ai eu posesorul unui Opel astra g 1.7dti anul fabricației 2000 . Am cumparat Masina si dupa o luna sa zic asa cand m.am uitat la antigel am vazut ca avea niște pete de ulei am fost la service si mi.au spus ca am termoflotul anulat in fine l-am înlocuit cu unul nou am mers o perioada cu apa distilare dupa care iam pus antigel roz g12 am vazut ca il pierde pe unde pe nicãieri cu apa merge cu antigel il pierde si cred cã-mi creste si nivelul la ulei cu antigel .. Am pus antigel ma lãsat turbina am schimbat turbina Iara ma lãsat am pus alta si asta ma lãsat 3 turbine in 2 luni ... Care poate sa fie cauza ? De ce apa nu o consuma si antigel da ! Pana sa schimb termoflotul Masina nu consuma nimic mergea foarte bine ... Poate sa fie asta cauza de imi strica turbina sa se lege una cu alta . Nu stiu ce sa.i mai fac sunt total dezamãgit de aceasa Masina ... Nu mai zic pompa de apa alternator Electromotor mai bune sunt dacile alea 1310 !
Like
  • mad2max

• Mesaje scrise: 776
  • Masina: Astra 2001 y17dt
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Jul 2007

• Mesaj Privat
Turbina la modelul asta ar trebui sa te tina o viata...a mea are 16 ani aproape si turbina originala. Problema cred ca e la mecanici. Du-te la un service specializat pe turbo, recomand AVD Turbo in Bucuresti, pentru reconditionare. Cat despre antigel in ulei problema pare a fi de la garnitura de chiuloasa. Ai putea sa verifici si tecile injectoarelor care dupa un timp se corodeaza si ajunge ulei in antigel.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG