Ai uitat parola?


  • marzea george

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Brasov
  • Masina: Omega c20ne din 1990
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 01 Mar 2010

  • Garaj Mesaj Privat
De ceva timp îmi face probleme si nu mai stiu ce sa fac. Am fost la 3 testere cu ea si am schimbat motorașul pas cu pas, senzorul de la axa cu came (original) valva egr tot degeaba,tot consuma de șparge si nu trage iar la 4500 de ture îmi taie gazul,cine ma poate ajuta va rog
  • florinsfk

  • Mesaje scrise: 9
  • Locatie: Germania
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Feb 2015

  • Garaj Mesaj Privat
Salut. Aceeași problema am avut-o și eu la omega x20xev și sa dovedit a fi de la senzor arbore cotit. Nu face prostia sa cumperi ieftin aftermarket. Eu am cumpărat și Hella la 55€ și după o luna jumate sa stricat. Am fost apoi la Opel și am dat 67€ pe el și după 7 luni nicio problema
  • marzea george

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Brasov
  • Masina: Omega c20ne din 1990
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 01 Mar 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Am schimbat si senzorul de la axa si chiar original nu after, mai comand si sonda lambda si după aia nu mai stiu
  • iulius

  • Mesaje scrise: 1,657
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Insignia A 20DT din 2011
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 09 Jun 2004

  • Garaj Mesaj Privat
daca limiteaza la 4000 intra in avarie.pune si tu un tester pe ea si vezi ce eroare are.
sonda nu da defect de genul asta
nu faci schimbari dupa ureche ci numai dupa ce pui un tester pe ea si vezi eroarea..
nu ai spus ce eroare arata testerul.
  • Matheo27

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie: Caras-Severin
  • Masina: Omega X20XEV din 1996
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 11 Sep 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Salutam. Am si eu aceiasi problema. Ce s-a rezolvat?
  • Matheo27

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie: Caras-Severin
  • Masina: Omega X20XEV din 1996
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 11 Sep 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Aceeasi problema am avut-o si eu. Am schimbat ecu, immo si chip cheie si acum functioneaza perfect.

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata