Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  • nonea

• Mesaje scrise: 1,098
  • Masina: Astra 1992 c14nz
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 09 Dec 2006

• Mesaj Privat
buna seara. am o problema...cand cobor pantele....eu o scot din viteza...stiu ca nu e bine...dar vreau sa admir si eu peisajul...si eventuial o mica economie de benzina. problema e ca atunci cand e scoasa dn viteza...dupa vreo 2-3 minute de coborat...se opreste motoruul. mentionez ca doar atunci cabd e scoasa din viteza. mentionez ca motorul nu mi s-a oprit nicioadta in oras, la drum intins sau ...mnoah....ma intelegetui. la relanti sta iar foarte bine...ore intregi daca e cazul....e ceva masura de siguranta treaba asta...sa nu ocbori dealuri cu masian scoasa din viteza?😃...a....e un astra f c14nz hatchback. ms anticipat
Like
Skip ads

• nonea

• Mesaj Privat
scuzele de rigoare pt greselile din post....mi-am schimbat tastatura si tastele astea sunt mai mici:)
Like
  • gabonne

• Mesaje scrise: 1,293
  • Masina: Vectra 1993 1.7TD
  • Cont inregistrat: 11 Sep 2006

• Mesaj Privat
daca ai putina benzina in rezervor si panta e destul de inclinata pot aparea probleme de genul asta
Like
  • nonea

• Mesaj Privat
si atunci de ce atunci cand e bagata in viteza nu tuseste catusi de putin?....si aveam cam jumate rezervorul de benzina:D
Like
  • jE

• Mesaje scrise: 8,413
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 04 Jun 2006

• Mesaj Privat
stiu ca nu raspunsul asta il asteptai, dar n-o mai scoate din viteza. Motive:
1- parte din franare ti-o face motorul, eviti suprasolicitarea franelor
2- economier de carburant, scoasa din viteza iti papa ca la relanti, in viteza si frana de motor, peste 2000 rpm papa 0 (cauta pe forum, nu eu am zis-o, ci altii)
3- nu iti mai moare motorul...
Like
  • bertone

• Mesaje scrise: 2,289
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Jun 2005

• Mesaj Privat
cand e scoasa din viteza , la punctul mort , sunt foarte multi consumatori care afecteaza relantiul . O sa observi ca la relanti consumul e unul , daca aprinzi farurile consumul creste , daca e si cd-ul si farurile si proiectoarele si vreun scaun incalzit , consumul creste .
in plus de astea , faptul ca erai in mers motorul la relnti trebuia sa tina pe langa consumatori si servodirectia . Daca invarti de volan la relanti vei obsefva ca acesta are tendinta sa scada , dupa care motorul suplineste cu benzina scaderea relantiului , stabilizandu-l .
Nu sunt nici pe departe tehnic in explicatii insa e normal ca masina sa se chinuie putin mai mult sa stea la relanti in situatia amintita de tine .
Like
  • nonea

• Mesaj Privat
hehe..mi se pare tare interesant....si plauzibil...foarte interesant...mersik mult.
Like
  • mogo

• Mesaje scrise: 31
  • Masina: Vectra 2002 z18xe
  • Cont inregistrat: 25 Mai 2007

• Mesaj Privat
foarte bine spus bertone.....
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice