Ai uitat parola?


  • unqvladut

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vivaro f9q din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Jul 2013

  • Garaj Mesaj Privat
Buna ziua, am o problema cu un opel vivaro 1,9 dti cu motor f9q, prima data cu calculatorul original nu mai recunostea cheia si avand o singura cheie am procedat la schimbarea kitului de pornire inemnand ECU, UCH, CHIP CHEIE SI CITITOR, masina a pornit imediat si a functionat cam 2 ani pana am intalnit urmatoarea problema. La pornire ledul rosu ramane aprins si masina nu porneste. am cautat toate posibilitatile, schimband de la pompa de injectie la senzorul de prresiune, senzor de cama si de vibrochen pana la relee....nimic. intr.un final un electrician cu rabdare multa a descoperit ca era ceva oxid in ECU pe contacte si lipituri si dupa un tratament cu flux de aer cald si spray antioxidare a reusit sa porneasca masina. a functionat inca 1 an aproximativ. acum am aceeasi problema. am cumparat alt kit de pornire complet. insa ledul sta tot aprins. sincer m.am blocat pt ca nu stiu cum sa.i mai dau de cap. a mai intalnit cineva problema asta? e o problema in instalatie? e vre.un releu de care nu am dat? pompa de motorina din rezervor? ce ar putea conditiona sa ramana aprins?mentionez ca masina nu comunica cu nici un tester, nu am reusit nici cu opcom ori alta diagnoza.
multumesc anticipat
  • unqvladut

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vivaro f9q din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Jul 2013

  • Garaj Mesaj Privat
intr.un final a pornit , desi nu stiu cum s.a rezolvat problema, am sa fac update dupa ce pun un tester pe ea. mentionez ca acum ruleaza cu al doilea kit de pornire cumparat,
  • CCostelCiobanu

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Mai 2018

  • Garaj Mesaj Privat
Bună! Cum ați rezolvat problema va rog și al meu face la fel la pornire rămâne ledul rosu aprins și în ultimul timp tot mai des,mulțumesc
  • unqvladut

  • Mesaje scrise: 8
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vivaro f9q din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Jul 2013

  • Garaj Mesaj Privat
Salut. Am schimbat ECU. Și am constatat ca de vina erau cele 3 mufe de la ECU

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata