Ai uitat parola?


  • RaduRek

  • Mesaje scrise: 488
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Tourer A20DT din 2013
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 04 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Am montat pe masina rotile de iarna cu senzori de presiune noi, iar presiunea a fost receptionata de instrumentul de afisare din bord doar de la 2 senzori.
Mentionez faptul ca nu am optiunea de resetare a senzorilor dintr-un meniu anume a acestei functii. Pentru ca astfel rezolvam problema cu ajutorul clipurilor de pe you tube.
Ceva pareri sfaturi pentru rezolvarea problemei ar fi binevenita.




  • RaduRek

  • Mesaje scrise: 488
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Tourer A20DT din 2013
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 04 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Rezolvat problema dupa sfaturile si asistenta unui coleg "Clau70" si o mica vizita la reprezentanta Radacini Vitan.
Ca sa fiu mai explicit la modelul meu de masina senzorii de presiune se autoinvata sau se auto programeaza, deci nu e nevoie sa intervi cu nicio aparatura. pentru alte modele se intampla ca in clipul de mai sus.
Concluzie: doi senzori de pe rotile mele au fost defecti de la cumparare, de noi cu alte cuvinte. In urma expertizelor am hotarat sa mai comand alti doi senzori si sa ii montez in locul celor ce indicau "0", ca atare problema a fost rezolvata.


  • RaduRek

  • Mesaje scrise: 488
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Tourer A20DT din 2013
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 04 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Rezolvat si de data aceasta problema TPMS dar fara vizita la dealer...ci pe cont propriu... deoarece dealerul zice ca nu am senzorii buni si ca sa iau de la ei cu incredere Evil or Very Mad Si cu incredere mi-am luat un super device Very Happy care rezolva orice problema TPMS la orice masina Laughing



Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata