Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Sistem electric
  • _Kim_

• Mesaje scrise: 7
  • Masina: Astra 2012 a17dtr
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 08 Oct 2016

• Mesaj Privat
Salutare! Sunt din Bucuresti. Am un astra J 1.7 cddti 125 CP, 2012. Din cate se pare, din senin, a "crapat" sistemul gps, multimedia... Este un navi 900. Spun din senin, pentru ca nu a dat niciun semn de slabiciune inainte... Plus ca eu nu aduc modificari masinii de niciun fel. Adica nu umblu sa-i fac update-uri, xenoane sau mai stiu eu ce...adica nu l-am "ajutat" sa crape.
In fine...
Simptome: In timp ce ascultam radio, display-ul s-a stins. Nu mai functioneaza nimic legat de gps, inclusiv luminile ambientale, dar numai pe butoanele legate de partea media sa zic asa. Odata cu gps-ul au "amutit" si avertizoarele audio... semnalizare, lumini ramase aprinse, senzori parcare etc.... Am verificat tot ce tine de sigurante. Sunt in regula. I-a facut un electrician diagnoza si a fost surprins sa constate ca, desi e clar faptul ca gps-ul nu mai merge, diagnoza nu i-a afisat niciun fel de cod de eroare, dar clar nu vedea conexiunea intre calculatoarele masinii... intr-un cuvant pare ars... sa-i multumim GM-ului...
Va intreb daca ati patit careva la fel sau daca stie careva un service capabil pe partea asta?
Omu' care mi-a facut diagnoza mi-a zis ca ideal ar fi sa gasesc un modul gps demondat, functional si sa incerc sa-l pun pe masina. C sa-l pot identifica pe cel defect. Practic sunt 3 module din ce am vazut. Unitatea GPS, butoanele si display-ul.
Astept un feedback ceva.. pareri, sugestii, orice.
ms.

----
Model: Astra
An fabricatie: 2012
Cod motor: a17dtr
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Sistem electric

Discuții similare

Intră în ClubOpel!