Ai uitat parola?


  1. Forum ClubOpel.com
  2. Opel Insignia
  3. Insignia A
  • Bogdan7306

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Insignia din 2015
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 24 Oct 2017

  • Mesaj Privat
Salut,
Am o Insignia diesel din 2015, 90.000 km. Problema este ca mi s-a oprit de doua ori in mers la interval de o luna. Cand se opreste nu mai are curent deloc, bordul e stins si nu mai porneste. Dupa cateva minute ii vine curentul dar tot nu porneste. Singura posibilitate sa o pornesc este sa ii scot o borna. Are cineva vreo idee de la ce poate fi? Multumesc anticipat.
  • baxt

  • Mesaje scrise: 133
  • Locatie: Arges
  • Masina: Insignia din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Aug 2015

  • Mesaj Privat
Op Com, altfel nimeni nu cred ca e in masura de la distanta sa iti spuna ce poate fi, pt ca e clar ca e o eroare electronica.
  • Bogdan7306

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Insignia din 2015
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 24 Oct 2017

  • Mesaj Privat
Am fost cu ea la service si avea ceva erori dar mi-au spus ca sunt de la opriri. Concluzia a fost ca am schimbat bateria gresit. Mai exact, in noiembrie am luat o baterie Varta Silver Dynamic de 85 ah fara AGM desi am start/stop. Acum m-au pus sa o inlocuiesc cu o baterie cu AGM, tot Varta, si mi-au spus ca 100% este de la baterie. Acum, am citit si eu pe un forum de VW ca a patit cineva acelasi lucru dar ma intreb cum am mers 5 luni fara probleme. Ce parere aveti? Multumesc.
  • Popamihai

  • Mesaje scrise: 12
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Insignia din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Feb 2014

  • Mesaj Privat
Cablaj injectoare
  • gabimilo1

  • Mesaje scrise: 827
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Zafira y20dth din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 11 Jan 2010

  • Mesaj Privat
misule tu esti?
  • gabimilo1

  • Mesaje scrise: 827
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Zafira y20dth din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 11 Jan 2010

  • Mesaj Privat
scuze, am vorbit cu colegul meu mihai si mi-a zis ca el nu are cont pe acest forum ( desi ar un opel astra), vad ca dvs aveti insignia.
  • mvictora

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Insignia din 2011
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 13 Aug 2019

  • Mesaj Privat
Buna seara, am patit astazi la fel, dupa ce a fost inlocuita bateria au mai aparut probleme?
  • FPislaru

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Oct 2019

  • Mesaj Privat
Salut, si eu am avut aceeasi problema cu o Insignia de 2009, A20DTH. Problema a fost urmatoarea si s-a rezolvat simplu. In partea stanga jos e o priza mare, desfaceti de acolo si dati cu spray de contacte, dupa curatare a mers brici.
  1. Forum ClubOpel.com
  2. Opel Insignia
  3. Insignia A

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata