Ai uitat parola?
#YESLAVOT pe 26 mai De ce să votez? Ghidul Alegătorului ×


  • OBejenaru

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Jan 2019

  • Garaj Mesaj Privat
Salut. Am o problema cu un Opel Corsa D, 1.3 CDTI din 2007 (o dețin de 1 an jumatate), aproximativ cu 3 săptămâni în urmă mi s-a întâmplat ceva neașteptat : a început din senin sa trepideze motorul la relanti. Se simțeau foarte tare vibrațiile din habitaclu ca după sa observ ca în mers nu avea putere, și vibrațiile erau și mai puternice. Nu știu dacă este relevant dar țin sa precizez ca luna trecută am schimbat distribuția, pompa de apă, cureaua de accesorii, lichidul de răcire, ulei, filtru de ulei și alte consumabile, mecanicul la care am fost a verificat și tachetii, arborele cu came, totul a fost în regula. Am mers cu ea vreo 500 km, la fel, nu am avut nicio problema pana atunci.

Am fost la mecanic și a fost pusa imediat pe tester, care a semnalat eroarea P0204
- Cylinder 4 Injector Circuit Malfunction. Mecanicul a verificat injectorul, a pus altul, chiar a și înlocuit cu cel de pe poziția 3 și tot aceeași eroare dădea. Așa că am lăsat mașina acolo pentru ca era cam tarziu. A doua zi după ce mașina a fost pornita, eroarea a dispărut la fel de repede cum a și apărut și mașina mergea foarte bine. Am mers cu ea în jur de 250 km, în condiții de iarnă - adică am mers mai încet, nu prea am putut sa o turez - și problema a apărut din nou astăzi după ce a stat 3 zile în parcare. De data aceasta s-a întâmplat în timp ce eram în alt oraș, și nu am apucat sa o pun din nou pe tester însă simptomele sunt aceleași. În bord nu se aprinde niciun martor.

Ma poate ajuta cineva care a mai pățit la fel, sau cineva care poate să-și dea seama ce se întâmplă? Mi-e teama sa nu fie de la ECU.

Model: Opel Corsa D
An fabricatie: 2007
Cod motor: Z13DTJ
#YESLAVOT pe 26 mai De ce sa votez? Ghidul Alegatorului ×

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata