Ai uitat parola?


  • Eugen_yo2005

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Vectra Z19 DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Salut!
Am si eu o problema cu vectra mea...1.9 120cp
Porneste foarte greu la rece prima pornire ...am tot citit pe forum care ar fi problemele...dar nici un raspuns cu o rezolvare concreta...dupa ce porneste se aude o bataie minora la motor...maxim 10 secunde...dupa care masina functioneaza fara absolut nici cea mai mica problema...trage f bn nu scoate fum( doar imediat dupa pornirea greoaie) bateria noua de 75 electromotor schimbat ..bujii schimbate galeria admisie egr clapeta acceleratie curatate...ma innebuneste...

  • Florin20

  • Mesaje scrise: 50
  • Locatie: Arges
  • Masina: Vectra Z19DT din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Jan 2017

  • Garaj Mesaj Privat
Ai vreo eroare?Vectra mea z19dt pornește la" sfert de cheie" si are 232 de mii,152 de mii făcuți de mine..bateria sau electromotorul erau unele din cauze dar nu e cazul la tine.Electromotorul este nou sau sh?
  • Eugen_yo2005

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Vectra Z19 DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
N am nici o eroare..se mai aprinde cheita cu masina cateodata nu mereu dupa pornire grea si e eroare de bujie..( 3 sunt noi 1 anulata k pierdea compresie si tre sa fac reductie) dar chiar si in 3 bujii n are voie sa porneasca asa..spre exemplu dimineata am dat de 3 ori cate 10 secunde aproape pana a pornit...pompa de motorina se auda cum incarca cand pun contactul...nu stiu...electromotorul e sh dar invarta perfect...in restul pornirilor pe zi o ia aproape la sfert...baterie noua ...chiar nu mi dau seama...tre sa ma duc sa mai verific si injectoarele...dar ma gandesc k s ar simti si in mers daca ar fi de la injectoare...masina nu are nici un trepidat nimic..nu scoate fum deloc ...si la regenerare foarte putin ...trage perfect...am inteles ca ar fi si ceva legat de filtru de motorina capsula aia...intreb si eu sa nu stau sa incep sa bag bani sa schimb piese care nu trebuiesc...
  • Florin20

  • Mesaje scrise: 50
  • Locatie: Arges
  • Masina: Vectra Z19DT din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Jan 2017

  • Garaj Mesaj Privat
Câți km ai pe bord?E posibil sa ai vreun injector(legat de zgomotul acela)care nu mai lucrează cum trebuie dar asta poți afla cu un tester profi si in ce privește pornirea grea la rece..bujia aceea poate influența pornirea..eu am avut bateria obosită si nu avea putere sa invartă si pișcam un pic accelerația ca sa o ia..am rezolvat cu baterie noua..din păcate sunt multe variante..asta e ce imi trece mie prin cap acum..dacă ar fi vasul filtrului de moto"ai avea scurgeri de motorină..
  • Eugen_yo2005

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Vectra Z19 DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
238000 in bord...acu cine stie cati a avut in olanda...eu cred ca 75 amperaju ar fi ok pentru motoru asta ...o sa incerc si cu ceva mai mare sa vedem...si cre ca testu la injectoare e urmatoarea verificare..si reductia la bujie...altceva n am ce sa i mai fac...ca n am erori ...merge motorul impecabil..nu pierde ulei...nici n as vrea sa o vand ca m am atasat de ea ..n are gram de uzura la interior la exterior mici urme ..si astea de cand a intrat in tara...dar nici sa bag bani ca la balamuc pentru o pornire grea k totusi e opel...
  • csabi_pap

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie: Bistrita-Nasaud
  • Masina: Vectra din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 28 Oct 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Sal incearca sa ti contactul pana ce se opreste pompa de alimentare din rezervor se aude la al meu asa fac
  • Eugen_yo2005

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Vectra Z19 DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Am facut si treaba asta...nimic...la fel porneste...urmatoarea verificare maine va fi la filtru de motorina posibil sa se dezamorseze instalatia de alimentare si de acolo sa fie problema...am mai citit la cineva pe forum si asta a fost rezolvarea...vedem...visez noaptea pornirea asta grea ..nici nu mi mai vine sa plec cu masina cand stiu cum porneste..dar repet..dupa ce porneste mmerge de ma unge pe suflet...

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata