Ai uitat parola?


  • Dikai.BE

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Belgia
  • Masina: Vectra Z19dt din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Buna ziua.Am si eu o intrebare in legatura cu Opelul meu Vecta c 2008 1.9 cdti 100hp z19dt. La temperaturi de sub 20 de grade porneste foarte greu cateodata si la a treia cheie. Pana acuma am schimbat urmatoarele-bujii electromotor baterie si am incercat cu un releu de bujii second dar nici o scimbare nici o eroare nici in bord nici cu Opcom. Partea interesanta unde vreau sa ajung este ca daca dau jos mufa de la senzorul de temperatura porneste la sfert de cheie indeferent de temperatura de afara am incercat de mai multe ori.Sau daca a pornit si merge motorul maxim 10 secunde si il opresc dupa pornesc din nou porneste fara nici o problema.Daca a mai avut cineva aceasta problema si ma poate ajuta cu un sfat va multumesc anticipat.


MODEL: Vectra 2008
MOTOR: Z19DT
  • Lord_Zeus

  • Mesaje scrise: 27
  • Locatie: Arges
  • Masina: Signum din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Feb 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Aceeași problemă o am si eu ,am măsurat tensiunea la fișele de la bujii si nu vine curent. Cred ca la tine e la fel.
  • Dikai.BE

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Belgia
  • Masina: Vectra Z19dt din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Nu iti vine deloc curent sau cotele nu sunt ok? Mrs.
  • Lord_Zeus

  • Mesaje scrise: 27
  • Locatie: Arges
  • Masina: Signum din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Feb 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Nu vine deloc curent tind sa cred ca senzorul de temperatura nu este bun si nu da comanda pentru buji
  • Dikai.BE

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Belgia
  • Masina: Vectra Z19dt din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Da dar daca nu ar functiona senzorul de temperatura nu te-ar arata in bord ok si pe langa asta daca nu ma insel cand senzorul de temperatura nu mai functiozeaza deloc iti porneste ventilatorul de la racire si nu mai decupleaza. Deci nu stiu ce sa zic.
  • Lord_Zeus

  • Mesaje scrise: 27
  • Locatie: Arges
  • Masina: Signum din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Feb 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Ma refer la senzorul din galeria de admisie nu la cel pentru racire motor
  • mecaNIK

  • Mesaje scrise: 1,774
  • Locatie: Anglia
  • Masina: Insignia confidential din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Jan 2007

  • Garaj Mesaj Privat
Cand lipseste semnalul de la senzorul de temperatura aer admisie parca arata pe diagnoza -50 de grade ,oare ce face ECU cand crede ca e asa frig afara?
  • Lord_Zeus

  • Mesaje scrise: 27
  • Locatie: Arges
  • Masina: Signum din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Feb 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Asta am zis si Eu,bănuiesc că senzorul nu este bun.Inca nu am fost la diagnoza sint plecat din tara ,dar cand revin o sa mi cumpăr una.
  • Dikai.BE

  • Mesaje scrise: 7
  • Locatie: Belgia
  • Masina: Vectra Z19dt din 2008
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Si atuncea oare sa incerc sa schimb senzorul de la galeria de admisie? Acel ERA senzor?

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata