Ai uitat parola?


  • bosbiciu

  • Mesaje scrise: 90
  • Locatie: Bistrita-Nasaud
  • Masina: Astra Z19DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Sep 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Intampin o problema la masina (opel Vectra C 1,9 Z19DT) de cateva zile, in sensul ca luminile de la placuta de inmatriculare stau tot timpul aprinse, indiferent daca motorul este pornit, daca luminile sunt pornite sau nu, ori daca motorul este oprit. Se sting doar atunci cand inchid masina din telecomanda. Cand o deschid se aprind si nu se mai sting deloc. Am testat cu op-com si nu sunt erori, iar la lumini numar imi apare deconectat, dar ele sunt aprinse. La test lumini numar, pot stinge sau aprinde, dar dupa ce trec de acest pas ele se aprind din nou si raman aprinse. Am deconectat bateria dar problema persista. Alte setari nu am putut face deoarece nu am car pass la masina. Nu am efectuat lucrari in ultimul timp la masina. A mai intampinat cineva o asemenea problema? Ce ar fi de facut? Multumesc!


MODEL: Vectra 2005
MOTOR: Z19DT
  • Alin-Smith

  • Mesaje scrise: 1,470
  • Locatie: Arges
  • Masina: Vectra z18xe din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Oct 2008

  • Garaj Mesaj Privat
vezi portbagajul sa fie inchis bine....
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 15,435
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Poate ai led pe numar.
  • bosbiciu

  • Mesaje scrise: 90
  • Locatie: Bistrita-Nasaud
  • Masina: Astra Z19DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Sep 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Portbagajul se inchide bine, nu am leduri. Am deconectat bateria pentru 24 ore, dupa care totul a revenit la normal.

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata