Sam 25 Jul, 2020 11:18 pm
exact cum ati spus mai sus, designerul a fost un mare dobitoc. cel putin ala de la interior. Eu o am din 2018 si raspunsul a fost proiectarea proasta a usilor care datorita benzii de lumini se freaca niste plastice intre ele. Cica ar avea o pojghita de silicon intre ele, care se duce repede. Mi-au uns pe acolo si m-a tinut ce-i drept cateva saptamani dar incet-incet, face la fel. Deci fara rezolvare.
La mine a mai aparut problema si la chedere. Sunt foarte lipicioase, parca dau impresia ca se descopun. Si aici am primit raspuns ca sunt date cu o solutie de protectie din fabrica si ca dupa ce se duce devin lipicioase.
Un lucru este foarte cert la aceasta masina GLX: calitatea materialelor folosite este de tot rahatul, tenta folosita cam la toate marcile din ziua de azi si NU va mai imbatati singuri cu apa ca daca e facuta in Germania scapati. Comparati calitatea materialelor la Audi sau BMW 2019-2020 cu cele de acum 10 ani de exemplu. Nu exista termen de comparatie.
Concluzia: "toate face la fel" este o zicala cu care trebuie sa ne obisnuim si fiecare sa-si rezolve "micile" probleme in regie proprie si dupa imaginatia fiecaruia