Vin 05 Aug, 2022 1:03 pm
Senzorii de temperatura (ambii, atat cel pentru managementul "injectiei" cat si cel pentru managementul racirii motorului) se pot schimba "singuri".
Insa mufa care se gaseste pe termostat, nu are de-a face cu vreun senzor. Acea mufa este pentru controlul (ECU) asupra temperaturii de deschidere a termostatului. Deci, evident ca acolo vorbim despre o singura "piesa" deci, se schimba intreaga (iar, din ceea ce vad eu, eroarea ta, P1116, tocmai la acest circuit se refera).
Edit:
Din ceea ce cunosc eu, controlul ECU asupra temperaturii de deschidere, se face printr-un element (rezistenta) incandescent, comandat electric.
Acest element, constructiv se afla direct in rezervorul de ceară al termostatului mecanic. Cand ECU (in urma algoritmului implementat) decide ca trebuie sa coboare temperatura lichidului de racire, sub temperatura de deschidere a termostatului, acesta (ECU) comanda incalzirea elementului incandescent din interiorul termostatului, ceara se dilata si termostatul deschide.
Astfel, chiar daca termostatul este "păcălit" de catre ECU, sa deschida mai repede, totusi ECU stie permanent temperatura reala a lichidului de racire si poate sa o mentina la pragul stabilit in algoritmul implementat.
P.S. Nu am avut de-a face, deci nu cunosc algoritmul, insa logica imi spune cam asa:
Atunci cand temperaturile circuitului de racire si cea exterioara sunt relativ mari si soferul adopta un stil de condus agresiv/sportiv, pentru a nu ajunge la incapacitatea de racire suficienta, pragul de deschidere pentru termostat, va fi coborat. (repet, aceata este doar o presupunere)
Ultima modificare facuta de sebage la Vin 05 Aug, 2022 1:31 pm, modificat de 2 ori in total