BRANCAZ
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 2005 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Jun 2010
- Mesaj Privat
Mi-au făcut şi geometria roților,nu țin minte dacă şi la spate,dar aş crede că da.După câteva mii de km am constatat uzura interior roata spate dreapta.
Am citit topicurile pe aici,dar nu sunt lămurit.E vreo posibilitate de remediere a situației?Ce mă sfătuiți să fac,după ce-i fac o nouă geometrie?Există ceva şanse de reglaj la roata respectivă?
MODEL: Astra 2005
MOTOR: Z14XEP
- bibu16v
- 7,294 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 7,294
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
BRANCAZ
- Mesaj Privat
Cam cât ar duce puntea şi înlocuirea?Înainte de pocnitură vopsisem maşina!După pocnitură iară!Chestiile astea costă şi,dacă ai vinde maşina,deşi nu e cazul la 120k km,nu acoperi nici măcar ce ai băgat suplimentar!Iar de ai cumpăra alta SH,garantat îți plângi zilele!Eu n-am făcut nicio reparație la mea,exceptând îlocuirea lanțului...
- bibu16v
- 7,294 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 7,294
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Pret punte, ce să zic, pune mâna pe telefon și deranjează niște dezmembratori...preț înlocuire, gratis, dacă faci tu...altfel întrebi meșterii.
În rest, ai dreptate...genul ăsta de fer are doar valoare de întrebuințare...ptr tine. Valoarea de piață tinde spre sume modice, enervante, și cu care un om sănătos la cap nu-și pierde vremea. Dacă o ții ptr tine și nu i-ai pus gând rău(funcționare până la rupere) bagi bani în ea cât e necesar ca să te simți confortabil și în siguranță. Desigur fiecare la nivelul lui de comprehensiune.
BRANCAZ
- Mesaj Privat