Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra C/Signum
  • miugab30

• Mesaje scrise: 8
  • Masina: Vectra C Sedan 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 21 Feb 2025

• Mesaj Privat
Salutare , de cateva zile am observat ca vasul pentru lichidul de parbriz este fisurat. As vrea sa stiu si eu cum se demonteaza si care sunt pasii. Si daca stie cineva de unde pot cumpara unul nou sau sh pentru varianta cu xenon. Am intrebat peste tot si mi au spus ca nu se mai produce nici pe original nici pe aftermartket. Va multumesc.

MODEL: Vectra C Sedan 2006
MOTOR: 1.8 XER
Like
  • Mr.Opel

• Mesaje scrise: 2,518
  • Masina: Astra G Caravan 2001 Y17DT
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
Am găsit un tutorial pentru repararea vasului, dacă te înțelegi bine cu engleza:

Cât despre demontare, nu am găsit video tutorial dar am găsit, în schimb, unul pentru demontat bara din față:

Vezi dacă găsești pe net manual de reparații haynes, acolo găsești info despre procedură.

https://webautocats.com/epc/opel/z02/p13/15/
Aici apar două coduri pentru ambele tipuri de vase:
1. Reservoir, assy., windscreen wash, less cover (except headlamp wash) 14 50 526 / 9186024
2. Reservoir, assy., windscreen, headlamp and tail gate wash 14 50 519 / 9186040

Pe site-urile de piese online într-adevăr se găsește greu sau deloc vas aftermarket (caută după codurile de mai sus, care se aplică la modelul tău).
Va trebui să încerci la cei care se ocupă de dezmembrări, poate găsești un vas întreg.
Like 1 bibu16v
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra C/Signum

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG