Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  • florin23

• Mesaje scrise: 6
  • Masina: Kadett 1983 13 N
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Mai 2006

• Mesaj Privat
daca puteti...pls help. Am nevoie de un litrometru de benzina(plutitor + dispozitiv) pentru kadett-ul din semnatura. E urat de tot fara el....😢

Sau poate se poate adapta ceva?...orice solutie e binevenita. thanks
Like
  • b82bog

• Mesaje scrise: 400
  • Masina: Astra Y17DT
  • Cont inregistrat: 19 Sep 2005

• Mesaj Privat
pe la dezmembrari ai incercat? Sau chiar in magazine. Nu cred ca e f scump . Bafta
Like
  • Sandrino

• Mesaje scrise: 54
  • Masina: Vectra 1989
  • Cont inregistrat: 26 Sep 2007

• Mesaj Privat
Salutare fanii Opel 😃 nu de curand am achizitionat un opel vectra a din 89 echipat full mai putin aer conditionat nu are,va rog sa ma ajutati cu o problema la care nu ii gasesc rezolvare.Problema este cu nivelul de benzina care nu mi-l indica corect,propietarul de la care am luat masina mia zis ca daca ii bag peste 30 litrii de benzina acul sare de pe rosu(rezervor 60 l),am duso la servis a ridicato pe elevator si mi-au spus ca indicatorul de benzina din rezervor are niste sarmulite tocite si din cauza aceea nu mai indica....Am fost la dezmembrari am luat alt indicator de benzina pe care l-am verificat acolo bagandu-ma sub masina am pus contactul de sub rezervor in indicator am pus contactul la bord si am miscat de tija indicatorului.... fericire merge....l-am cumparat i-lam dat mecanicului la montat si tot asa face pot sa bag si 20 l ca tot pe rosu ramane va rog sa ma ajutati daca va-ti mai confruntat cu astfel de probleme
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG