Este vorba de butonul/rotita cu care reglezi ventilatia prin rotire(de la 1 la 6) si acelasi buton care prin apasare iti da acces la meniul cu ajutorul caruia setezi cum vrei sa intre aerul,intri in modul ECO (dezactivezi practic aerul conditionat).E vorba de tipul acela cu clima,care mai are in lateral cele doua butoane (ca nu stiu cum sa le numesc altfel) pentru a regla temperatura,fiecare pe partea lui.
Ei bine,nu o sa spun despre modul asta,cel putin stufos de avea acces la niste setari necesare uneori si despre care cred ca se putea o gasi o solutie mult mai buna,am sa va spun doar ca butonul din mijloc imi joaca feste.Daca il rotesc si vreau sa stabilesc o anumita rotatie a ventilatorului,turatia acestuia sare aproape necontrolat.Adica eu il dau mai incet o treapta,el sare doua trei..sau o ia mai tare.Daca prin apasare vreau sa intru in meniul respectiv,trebuie sa ma joc cateva minute la el ca sa reusesc (iar alteori chiar nu reusec deloc).
Am fost la G&P si dupa ce mi-au spus ca e doar niste mizerie adunata,probabil praf,au dat cu un spray de curatire,dar problema nu s-a rezolvat.Atunci a venit un "meserias" care a decretat,ca "rotita" din stanga e devina (desi ambele laterale merg ireprosabil) si ca trebuie schimbat un intreg "modul" ( o fi asa,nu stiu) care costa vreo 7 milioane plus manopera.
Cum am adunat mai multe impotriva celor de la G&P Iasi,nu mai am de gand sa trec pe acolo.O sa ma consult cu voi

ps- pun si o poza sugestiva.