Ai uitat parola?


  • harabagiuionut81

  • Mesaje scrise: 42
  • Locatie: Arges
  • Masina: Zafira 2.0tdi din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Apr 2013

harabagiuionut81 a scris:ma poate ajuta cineva nu mai am lumina la calculatorul de bord Sad
.mai am o problema nu mi se aprind nici becurila de la caldura de la bord deasupra scrumierei,ma puteti ajuta,opoate sunt arse
  • harabagiuionut81

  • Mesaje scrise: 42
  • Locatie: Arges
  • Masina: Zafira 2.0tdi din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Apr 2013

mai am o problema nu mi se aprind nici becurile de la panoul caldura o fi arse se pot schinba becurile
  • taxi43edy

  • Mesaje scrise: 637
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Apr 2009

Da ,trage de butonul din mijloc si o sa vezi becul care iti lumineaza panoul de caldura ,il schimbi si gata lumina Very Happy
  • harabagiuionut81

  • Mesaje scrise: 42
  • Locatie: Arges
  • Masina: Zafira 2.0tdi din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Apr 2013

mersi,sti cunva de ce nu mi se aprinde compiuteru bord
  • taxi43edy

  • Mesaje scrise: 637
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Apr 2009

Posibil sa ai becul ars ,asa am luat si eu masina ,cu toate becurile arse de la bord
Am desfacut bordul am schimbat becurile si gata Very Happy
  • harabagiuionut81

  • Mesaje scrise: 42
  • Locatie: Arges
  • Masina: Zafira 2.0tdi din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Apr 2013

multumesc mult,masina a fost a nevestei mele zica ca amers midul dar cei de pe forum ziceau ca nu are bec calculatorul bord.Sti tu cunva are sau nu becuri mersi
  • taxi43edy

  • Mesaje scrise: 637
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Apr 2009

Din pacate eu nu am MID am TID si al meu are 2 becuri,
"cred" ca e la fel ca la mine cu cele 2 becuri
  • harabagiuionut81

  • Mesaje scrise: 42
  • Locatie: Arges
  • Masina: Zafira 2.0tdi din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Apr 2013

cineva zicea de 4,care este diferenta intre mid si tid
  • joanovics

  • Mesaje scrise: 100
  • Locatie: Mures
  • Masina: Zafira Z16XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Jul 2012

Salut.Nu stiu daca intrebarea mea are loc in "probleme bord" sau de calculator.Masina cu cheita n u se aprinde cand pun contact,de cateva zile.Ar fi o problema simpla de bec ars,sau vine de la ecu?Restul airbag,abs se aprind si se sting.
  • joanovics

  • Mesaje scrise: 100
  • Locatie: Mures
  • Masina: Zafira Z16XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Jul 2012

Update la intrebarea mea,exclus sa fie ars pt ca astazi la o pornire s-a aprins,la urmatorul nu
  • cypryy25

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Zafira z18xe din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Mai 2013

razviznr a scris:
djroby2005 a scris:o schimbat cineva becurile in bord la zafira A 2001? si afisaju electronic de la compiuteru de bord nu se poate pune alta culoare ?


salut. da merge sa schimbi culoare.. uite cum mi-a iesit mie!
. Poti te rog sa ne arati ce becuri ai folosit.mersi
  • catavencuadelin

  • Mesaje scrise: 489
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Feb 2014

taxi43edy a scris:Da ,trage de butonul din mijloc si o sa vezi becul care iti lumineaza panoul de caldura ,il schimbi si gata lumina Very Happy


Acceasi problema si eu. Trebuie sa scot comutatorul treptelor de viteza?

Multumesc!
  • T.ion

  • Mesaje scrise: 3,065
  • Locatie: Alta tara
  • Masina: Zafira Z16XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Feb 2014

Depinde de care ai - cu un bec sau cu doua. (scoti butonul de ventilatie si vezi.)

Nu ma stiu daca trebuie o pozitie (poate trebuie aliniate cu orificile din poza, daca miscati si trageti de buton se aliniaza singure)
Eu am tinut de panou si am tras de butonul de ventilatie probabil trebuie miscat si aliniate orificile...
La mine a iesit usor.
A fost ceva ma greu de plantat becul.

Sa mai discutat la Astra G... sora lui Zafira A
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?p=1632905
https://www.clubopel.com/vie...p=1892992#1892992 - LED

Eu unul va recomand sa puneti cu LED (am scris in link mai jos) - la mine nu a tinut prea mult becul
Bine la 1 leu pentru 1.5 ani cred ca merita dar cu led cred ca voi uita sa il mai schimb... Laughing
  • catavencuadelin

  • Mesaje scrise: 489
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Feb 2014

Un singur bec lumineaza toata zona?
  • gyenes

  • Mesaje scrise: 297
  • Locatie: Timis
  • Masina: Zafira z1.8xe
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 20 Jan 2012

Da, eu am pierdut doua becuri prin consola, abia al treilea am reusit sa-l infig😀😀😀
  • catavencuadelin

  • Mesaje scrise: 489
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Feb 2014

Am schimbat astazi becul, dar fara rezultat. Tot nu se aprinde zona respectiva. Sa fie o siguranta arsa? Care siguranta raspunde de zona aceea?
  • T.ion

  • Mesaje scrise: 3,065
  • Locatie: Alta tara
  • Masina: Zafira Z16XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Feb 2014

Dezaburirea la luneta iti merge? Cand actionezi butonul...
Daca merge inseamna ca are masa dar nu are curent...
Si pentru curent verifici sigurantele pentru Multitimer - 21, 24, 18, 29, 22
www.clubopel.com/viewtopic.php?p=102896

Trebuie vazut ce nu vine la el masa sau curent.

Poti verifica in mufa cu fire, de la tabloul de ventilatie cu un bec de control.
intre pin 5 BN (maro) masa si pin 1 WH (alb) curent din Multitimer (Cu blocul de lumini activ)
Daca se aprinde problema este la butoane...

Masa care vine la pin 5 vine si la ventilatorul de recirculare aer... - poate are legatura cu cealanta problema.

Becul merge doar cu blocul de lumini OK.
  • catavencuadelin

  • Mesaje scrise: 489
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Feb 2014

Blocul de lumini functioneaza ok. Comenzile de climatiozare functioneaza ok. Butoanele de dezaburire, recirculare si AC functioneaza, se aprind ledurile galbene cand sunt actionate.
Are pozitie anume becul acesta dubios? Ca la becul de la stop? O sa verific astazi sigurantele.
  • T.ion

  • Mesaje scrise: 3,065
  • Locatie: Alta tara
  • Masina: Zafira Z16XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Feb 2014

Nu stiu ce sa zic poate chiar in soclul la bec are ceva... (eu aici as verifica da vine curent si masa)
Eu m-am invatat si fara el nu ii simt lipsa mai de loc...

in soclu mare grija a nu faci scurt... - zona este cam stramta.
Verifica si litele - De la bec (gasisem unul intre cele cumparate - are avea litele pe aceeasi parte.)
  • catavencuadelin

  • Mesaje scrise: 489
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Feb 2014

Ieri s-a aprins fara sa ii fac nimic. Cred ca totusi este dela comutatorul de lumini.

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




Inchide