Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • Bogeyman

• Mesaje scrise: 234
  • Masina: Ascona 1985
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 25 Mai 2007

• Mesaj Privat
Nevasta si-a luat un telefon mobil HTC la instigarea unei prietene careia ii plac lucrurile putin altfel. Desigur, a venit cu el acasa si "citeste si tu manualul ala de utilizare de 250 de pagini si sa-mi spui si mie pe scurt cum e cu Internetul, cu mail-ul, cu messu' etc." Acuma, ce sa zic, am citit eu pe ici, pe colo, prin partile esentiale, dar fiind complet atehnic, nu m-am lamurit deloc. Plus ca fetita mea de 4 ani care m-a vazut ca vreau sa citesc instructiunile nu m-a ajutat deloc in proces, dimpotriva: "uite poza, ce scrie acolo, cum merge aia, ce face aia", v-ati dat seama. Tilifonu' (sau ce naiba e) are doua (de ce, unul n-ajungea?) browsere de Internet, Explorer si Opera, messenger si 'jde mii de alte rahaturi. In prima seara probabil a ramas conectat la Internet pentru ca a doua zi dimineata dupa 2 apeluri s-a terminat bateria. Cine stie, cine cunoaste, ajutati-ma si pe mine, va rog, dar explicatii ca la prosti. Multumesc anticipat.
Like
  • marian_sro

• Mesaje scrise: 3,789
  • Masina: Vectra 1999 x20xev
  • Cont inregistrat: 08 Apr 2007

• Mesaj Privat
eu am un mio a701.din cate stiu aceste modele pda gsm merg pe platforma de windows.in cazul asta cred ca e win mobile 5 sau 6.deci nu cred sa fie prea greu.netul merge cu opera sau ie,mes-ul e la fel ca la pc.
Like
  • Bogeyman

• Mesaje scrise: 234
  • Masina: Ascona 1985
  • Cont inregistrat: 25 Mai 2007

• Mesaj Privat
Scuze, asta e telefonul:
http://www.neomax.ro/HTC_To...e-p14691s688.html
Like
  • marian_sro

• Mesaje scrise: 3,789
  • Masina: Vectra 1999 x20xev
  • Cont inregistrat: 08 Apr 2007

• Mesaj Privat
e super telefonul.am vazut ca are si gps.win mobile 6.principiul de la win mobile e la fel cu cel de la pc.
nu ar trebui sa fi prea greu.eu spun sa ii explici sotiei ca nu e pt ea si e numai bun pt tine 😃
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG