Am citit multe discutii despre Agila pe acest forum, am incercat sa identific problemele mele pe baza discutiilor, dar din pacate nu am reusit (mai precis piesele despre care era vorba sunt deja schimbate la masina mea). M-am gandit ca poate cineva dintre expertii de pe forum ma poate ajuta, asa ca o sa incerc sa descriu in detalii ce probleme am avut (si inca mai am

Agila asta e prima mea masina, am cumparat-o in septembrie 2004, a fost adusa din Germania. Era in 53000 de km, acum e in 72000 de km. Inca de la inceput a fost aprins beculetul check engine, si nici pana acum nu am reusit sa scapam de el. Am fost deja la vreo 7 serviceuri, dat nimeni nu a reusit sa identifice problema reala, dupa o saptamana intotdeauna a aparut din nou beculetul.
Pana acum au fost schimbate urmatoarele piese:
- sonda lambda (a fost schimbata de 3 ori pana acum)
- lantul de distributie
- debitmetrul
- throttle body
- senzorul de ulei (aici a fost putin mai complicat, s-a fisurat si chiuleasa pe langa senzor , asa ca a fost si ea sudata)
Simptomele in acest moment:
- martorul check engine aprins
- codurile cu metoda “pedale”: 0340, 0170
- Din cand in cand se aude o “explozie” din spate, mai ales cand schimb intr-o treapta de viteza inferioara si apas acceleratia (ex. in curba). Acest simptom a aparut prima data dupa ce un mecanic a schimbat sonda lambda (una noua) cu o sonda de Logan (fara sa ma intrebe daca sunt de acord!). Acum am iarasi sonda Agila, dar exploziile au ramas.
- Motorul nu are forta si reactioneaza foarte tarziu la comenzi. De exemplu apas acceleratia si numai dupa cateva secunde incepe sa accelereze.
Va rog sa ma ajutati daca puteti. Daca este vorba despre o piesa as dori sa-mi spuneti daca de obicei sa schimba sau se curata piesa respectiva si cam cat costa.
Multumesc mult.
O zi buna tuturor!