Ai uitat parola?


  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
ai dreptate, eu acum am plecat cu masina si sa ridicat apa in bord pana la 97 si apa in bidon era rece. multumesc frumos mai am o intrebare, daca i-am pus mai mult ulei e normal sa-mi arate in bord ca sta aprins sau clipaceste ?
  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
si mai am o intrebare pentru cine stie , care este motivul de sta mereu aprins "check engine"? multumesc pentru raspunsuri
  • LDivora

  • Mesaje scrise: 3,343
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Y20DTH/PSG16 din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Ia vezi tu ca in dreapta sus ai un buton "cauta orice", utilizeaza-l si daca nu gasesti ce te intereseaza, intrebi, asa se procedeaza.
  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
am si eu o intrebare , eu am schimbat pmpa de apa si am umblat la distributie si am pus aceeasi curea si la doua saptamani sa rupt cureaua in mers si cand vreau sa o pornesc decat vajaie, stie cineva ce sa intamplat?va multumesc
  • Lotg

  • Mesaje scrise: 1,447
  • Locatie: Mures
  • Masina: Astra Z14XEP din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Oct 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Normal ca decat vajaie daca ai umblat la distributie. Cred ca e gluma de 1 Aprilie, nu?
  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
nu este de 1 aprilie, vorbesc serios , pai iam pus curea noua si tot nu porneste decat vajaie , dar ce se poate sa aiba?
  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
am si eu o intrebare , motorul meu la tigra 1.6 16 v numai este bun daca il schimb trebuie neaaparat sa il omologhez? am inteles de la un mecanic ca e piesa de schimb acum, asa este?va multumesc
  • LDivora

  • Mesaje scrise: 3,343
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Y20DTH/PSG16 din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Este piesa de schimb, dar seria tot trebuie trecuta in Cartea de identitate, deci tot ajungi la RAR. Pentru ca la ITP te duci cu cartea si intai verifica seriile de caroserie si motor.
  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
multumesc !
  • denis999999

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Mar 2016

  • Garaj Mesaj Privat
salut! am si eu o problema mi s-a rupt cureaua in mers , am desfacut motorul si supapele erau indoite stiu ca numai am ce face cu ele dar cu pistoanele le mai pot folosi ? nu sunt sparte sunt zgariate pe margini , nu stiu cum sa las poza aici . va miultumesc
  • danutz.tkd

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie: Galati
  • Masina: Tigra din 1999
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Mai 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Salut va rog ajutati-ma si pe mine Dece cand e bateria descarcata unpic imi indica bine benzina si apa si cand bateria se incarca o iau si acele razna adica indica cu foarte mult fata de real desi pe tester indica bine apa doar bordul indica mai mult de cat trebuie asta doar cand se incarca complet bateria scuze e vorba de un opel tigra din 99 1.4 1.6v ma poate ajuta cineva ?
  • maryogreek

  • Mesaje scrise: 11
  • Locatie: Suceava
  • Masina: Tigra din 1995
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Jul 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Am un Opel Tigra si am o problema cu indicele de la temperatura exterioară. Am o valoare cu minus la început, apoi începe să revină dar la un moment dat apar liniuțe si apoi revine la minus. După un timp se stabilizează. Când pornesc iar am aceeași problemă. Am schimbat senzorul si am pus unul nou si original, aceeași problemă. Oare ce trebuie făcut să funcționeze corect ?
  • LDivora

  • Mesaje scrise: 3,343
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Y20DTH/PSG16 din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Sa dai cu spray contact in conector, ai contact imperfect. Daca nu se rezolva, firele de la senzor se duc in TID (triple info display). Masori senzorul, trebuie sa aiba 5Kohm la 25 grade Celsius, apoi masori si la TID (conector cu 12 pini, pinii 2-albastru si 4-albastru/alb) si trebuie sa gasesti aceeasi valoare ca pe senzor. Daca nu, e clar contact imperfect pe traseu. Nu ai de ales, urmaresti firele pe instalatia masinii si unde gasesti conector dai cu spray contact.
  • stefan_pn

  • Mesaje scrise: 362
  • Locatie: Neamt
  • Masina: Astra C14NZ din 1994
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Jun 2011

  • Garaj Mesaj Privat
Recent am cumparat o tigra, toate bune si frumoase ! Insa, cum a plouat 3 zile incontinuu, am gasit mocheta uda in spate, exact la picioare. Mentionez ca acele gauri de la haion sunt ok, curge apa prin ele. Poate sa imi spuna cineva pe unde mai poate intra apa ? Masina nu a fost miscata, a stat in parcare.
  • LDivora

  • Mesaje scrise: 3,343
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Y20DTH/PSG16 din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Da, apa se scurge, dar unde? In interior. Cauza: intre scurgerile de pe marginea haionului si scurgerile de josde sub praguri, racordul e facut cu furtun. Acesta este iesit ori de sus, ori de jos si apa se scurge in masina. Din pacate trebuie desfacut tot capitonajul interior lateral ca sa ajungi la furtune. E bine sa le pui si coliere ca sa nu mai iasa cand desfunzi scurgerile. Succes!
  • stefan_pn

  • Mesaje scrise: 362
  • Locatie: Neamt
  • Masina: Astra C14NZ din 1994
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Jun 2011

  • Garaj Mesaj Privat
La inceput erau infundate, le-am desfundat, am turnat apa si curgea undeva sub masina...o sa dau jos sa vad. Multam fain de informatii !
  • stefan_pn

  • Mesaje scrise: 362
  • Locatie: Neamt
  • Masina: Astra C14NZ din 1994
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Jun 2011

  • Garaj Mesaj Privat
Pana la urma am dat jos, erau iesite furtunasele din partea de sus. Nu e nevoie sa desfaci tot capitonajul, e de ajuns sa desfaci din partea stalpului, e mai ingramadit dar nu imposibil.

Multumesc @LDivora pentru informatii !
  • LDivora

  • Mesaje scrise: 3,343
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Y20DTH/PSG16 din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
Cu placere, dar trebuia sa pui coliere si sus si jos, o sa iasa iar.
  • maryk

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Ialomita
  • Masina: Tigra din 1998
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 28 Oct 2016

  • Garaj Mesaj Privat
Am si eu o problema nu se misca deloc acul la turometru care ar putea sa ma ajute si pe mine am un opel tigra 1.4 ast raspuns fb meu maryk beleaua
  • LDivora

  • Mesaje scrise: 3,343
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Y20DTH/PSG16 din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2005

  • Garaj Mesaj Privat
De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam raspuns pe fb? Ca sa nu citeasca altii sau cum? Cum crezi tu ca functioneaza acest forum? Eu inteleg ca esti incepator, dar...

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata