ekkemu
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Astra 2000 2.0 DTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Jan 2009
- Mesaj Privat
Salut,
Apelez la voi ca si ultima solutie. Tocmai am aflat ca se va merge o sapt la schi cu masina mea, asta peste o sapt. Am portbagaj de schiuri care se monteaza pe sine longitudinale, insa n-am sine la masina.
Imi poate imprumuta cineva sinele o saptamana? Eu sunt din Cluj, dar sunt dispus sa platesc transportul dus-intors prin curierat daca ma poate ajuta cineva din alt oras.
Stiu ca e posibil sa sune ciudat, dar ... nu prea mai am alte solutii. ''
Multumesc anticipat,
Adi
Apelez la voi ca si ultima solutie. Tocmai am aflat ca se va merge o sapt la schi cu masina mea, asta peste o sapt. Am portbagaj de schiuri care se monteaza pe sine longitudinale, insa n-am sine la masina.
Imi poate imprumuta cineva sinele o saptamana? Eu sunt din Cluj, dar sunt dispus sa platesc transportul dus-intors prin curierat daca ma poate ajuta cineva din alt oras.
Stiu ca e posibil sa sune ciudat, dar ... nu prea mai am alte solutii. ''
Multumesc anticipat,
Adi
- body_18_is
- **
- 220 mesaje
- din 14 Sep 2008
- Astra 2001 z16xe
- Iasi
body_18_is
- Mesaje scrise: 220
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat
ekkemu
- Mesaj Privat
body_18_is a scris:De ce nu bagi schiurile prin portbagaj ? (dupa ce cobori cotiera din spate se vede un fel de "usita" , tragi de ea si ai acces la portbagaj) . Eu am bagat 2 perechi de schiuri ,4 persoane si bagaje intr-un astra G hatchback.
Salut, m-am gandit si la asta, insa eu voi avea 2 perechi de schiuri si 3 placi. Placile nu intra in portbagaj ...
Mersi oricum de sfat si timp,
Adi
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaje scrise: 975
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 01 Jan 2009
- Mesaj Privat
ekkemu
- Mesaj Privat
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaje scrise: 975
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 01 Jan 2009
- Mesaj Privat
Ekkemu,nu cred ca e cineva dispus sa faca asa ceva.In plus nu contest faptul ca esti o persoana de incredere dar nu ai foarte multe posturi pe acest forum si sunt multi care si-au luat teapa mergand pe buna credinta(au luat si de la altii cu vechime pe club opel).
Cred ca cel mai bine ar fi sa le cumperi.Ia-o ca pe o investitie(mai ales daca esti pasionat).
Cred ca cel mai bine ar fi sa le cumperi.Ia-o ca pe o investitie(mai ales daca esti pasionat).
- l_stoian79
- 601 mesaje
- din 08 Mai 2006
- Astra 2006 Z14XEP
- Timisoara
l_stoian79
- Mesaje scrise: 601
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 08 Mai 2006
- Mesaj Privat
ekkemu a scris:
Salut, m-am gandit si la asta, insa eu voi avea 2 perechi de schiuri si 3 placi. Placile nu intra in portbagaj ...
Adi
body_18_is a scris:De ce nu bagi schiurile prin portbagaj ? (dupa ce cobori cotiera din spate se vede un fel de "usita" , tragi de ea si ai acces la portbagaj) . Eu am bagat 2 perechi de schiuri ,4 persoane si bagaje intr-un astra G hatchback.
Adi
eu deobicei transport placa tot in masina, dau jos legaturile si pun placa intre usi si scaune , bagata pe dupa centura de siguranta, sta perfect, nu deranjeaza pe nimeni, doar cind iesi/intrin in masina trebuie scoasa placa/placile inainte.