Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Frontera
  • gabliardo.

• Mesaje scrise: 39
  • Masina: Frontera 1992 dtr
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Feb 2009

• Mesaj Privat
va salut si va intreb daca stie careva cum se aeriseste ambreiajul ca din cate am observat eu e actionat hidraulic.in urma unui usor soc am patin necazul.adica imi cupleaza foarte jos.tin pedala la maxim apasata si cum o ridic 1 cm cupleaza.am inteles ca trebuie aerisit.dar nu stiu cum... 😭
Like
Skip ads

• dan70

• Mesaje scrise: 54
  • Masina: Frontera 1993 2.3dtr
  • Cont inregistrat: 07 Jan 2009

• Mesaj Privat
Verifica lichidul de frana sa fie la nivel . Daca nu este la nivel completeaza si apoi fa mai multe pedale,la mine a mers si sa amorsat.Daca nu, mai ai nevoie de o persoana care sa-ti faca pedale ,in momentul cand a facut o serie de 7-8 pedale trebuie sa tina pedala la blana moment in care tu cu o cheie eliberezi lichidul de la conducta din pompa , o strangi la loc si repetati procedura de 2-3 ori.(atentie :nu se ridica piciorul de pe pedala pana nu strangi conducta ) In cazul in care nici asa nu merge trebuie schimbate garniturile la pompa sau trebuie verificat pistonul de pe cutia de viteze.
Like
  • gabliardo.

• Mesaj Privat
ms dan70,o sa incerc dar totusi dupa cate vad eu ambreiajul ar fi actionat de ulei de la servo .
Like
  • stelea

• Mesaje scrise: 1,721
  • Masina: Frontera 1996
  • Cont inregistrat: 19 Nov 2006

• Mesaj Privat
Ambreiajul e hidraulic, dar cu lichid de frana (DOT 3 sau 4, scrie pe capacul de la vas) nu cu ulei de servo.
Like
  • gabliardo.

• Mesaj Privat
aha....ms mult stelea si iti multumesc inca o data pt cd.
Like
  • thunder rock

• Mesaje scrise: 247
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 02 Jun 2007

• Mesaj Privat
Fa pedale.tine pedala la podea si da i drumul de la aerisitorul de pe cilindrul receptor nu de la cilindrul de sus pe care ai vasul de lichid de frana Foloseste ulei DOT 4 preferabil,schimba-l pe tot in cel mai indicat caz,purjeaza sistemul .Daca nu ai rezultate nici astfel mi-e teama ca va trebui sa te astepti la un kit ambreaj,stiindu-se ca la Frontera e unul din punctele slabe.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Frontera

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR