Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • geluadi2000

• Mesaje scrise: 71
  • Masina: Insignia 2018
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2005

• Mesaj Privat
vazand discutia referitoare la consumul masinii in functie de becuri aprinse sau nu am indraznit sa pun si eu o teme de discutie:

Cu cat este mai veche toba are vreo influenta asupra consumului sau doar asupra catalizatorului?
Like
Skip ads

• eduard33

• Mesaje scrise: 1,502
  • Masina: Omega 1997 X20XEV
  • Cont inregistrat: 24 Nov 2004

• Mesaj Privat
Sper sa nu spun prostii, dar cred ca doar daca se sparge vreuna din ele in interior, si sa obtureze evacuarea gazelor intr-o proportie semnificativa pt motor...afectand in acelasi timp si catalizatorul
Like
  • foca montana

• Mesaje scrise: 843
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 19 Mai 2005

• Mesaj Privat
aici imi pot da cu parerea. La vectra dupa ce mi-a cazut toba finala pe care nici nu am mai pus-o la loc masina era mult mai sprintena nu stiu daca influenta consumul insa...
Like
  • kapix

• Mesaje scrise: 681
  • Masina: Astra 2002 Z16XE
  • Cont inregistrat: 15 Jan 2005

• Mesaj Privat
Ca sa rapundem exact la intrebare - consumul nu depinde deloc de vechimea tobei. Poate depinde de dimensiune, de cat este de imbacsita, dar in nici un caz de varsta.
Like
  • geluadi2000

• Mesaje scrise: 71
  • Masina: Insignia 2018
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2005

• Mesaj Privat
kapix corecta remarca...vroiam sa zic de starea de functionalitate a tobei...e normal ca daca nu mai ai pe cea mica sa fuga mai tare pentru ca gazele iasa mai usor insa zic eu ca si consumul creste proprtional cu puterea castigata...
Like
  • kapix

• Mesaje scrise: 681
  • Masina: Astra 2002 Z16XE
  • Cont inregistrat: 15 Jan 2005

• Mesaj Privat
eu ma gandeam exact pe dos, ca te referi la imbacsire=>evacuare mai greoaie=>putere scazuta a motorului.
Nu cred intr-o modificare semnificativa a consumului, o eventuala crestere a puterii motorului datorandu-se eventual eliminarii unei piedici. Unii sustin insa ca motorul merge mai rau, fiind conceput sa functioneze cu catalizator... Aceasta problema s-a mai discutat.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG