Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • geo_bad

• Mesaje scrise: 44
  • Masina: Omega 2001 Y22DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2009

• Mesaj Privat
salut, chiar ieri am luat un omega 2.2dti din 2001 la care nu misca nici un geam si nici oglinzile. fostul proprietar mi-a spus problema, dar a zis ca a patit-o dupa ce a pus oarece mahon pe interior desfacand consola..dupa ce a montat-o la loc cica nu a mai functionat...ce poate fi?...as putea merge la niste baieti care le au cu electrica sau tre sa ma duc la service Opel? va astept cu idei si multumesc!
Like
  • cristi09

• Mesaje scrise: 28
  • Masina: Omega 1994 x20xev
  • Cont inregistrat: 19 Feb 2009

• Mesaj Privat
Salut, fostul propietar poate n-a fost atent cand a desfacut consola , desfa-o si tu si verifica butoanele cu pricina daca mai fac contact cum trebuie sau a pierdut ceva din ele(piese mici,contacte),daca sunt desfacute se vede. Verifica si sigurantele inainte.Bafta
Like
  • geo_bad

• Mesaje scrise: 44
  • Masina: Omega 2001 Y22DTH
  • Cont inregistrat: 13 Mai 2009

• Mesaj Privat
cristi09 a scris:Salut, fostul propietar poate n-a fost atent cand a desfacut consola , desfa-o si tu si verifica butoanele cu pricina daca mai fac contact cum trebuie sau a pierdut ceva din ele(piese mici,contacte),daca sunt desfacute se vede. Verifica si sigurantele inainte.Bafta

sa fie!..multam, am sa incerc!...ma gandeam ca poate acolo nu e bine sa umble decat cei de la service, da o sa ma-ncumet si eu! 😠
Like
  • omegafun

• Mesaje scrise: 1
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 14 Mai 2009

• Mesaj Privat
Am patit si eu faza asta dupa ce a fost masina in service. Am dus-o innapoi si o zis ca ceva fir era problema.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG