Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns imediat, ca sa comand piesa sa castig timp si va multumesc !
Am avut semnal pe bord cu cheia, am procedat la erori cu pedale cu erori 1471 1473 1462 1362 -daca am numarat corect. Am fost la mecanicul amic unde am constatat ca nu functiuoneaza ventilatorul - grav asadar (chiar pe drum crescuse temperatura spre 100). Mecanicul nu a descoperit insa daca e de pe circuit vreo defectiune sau e ventilatorul defect , sau ambele . Cert e ca acum masina e la electrtician care o va cerceta incepand cu ora 8. Intre timp aflu ca e bine a monta suplimentar inca un ventilator pe partea din fata a radiatorului-ac. Intrebarea este : Ambele ventilatoare sunt gemene - sunt aceleasi ? Daca ar fi asa, vreau sa comand chiar acum un ventilator, astfel ca in cazul in care e bun pana la urma si cel initial, dupa reparatii sigurante, scurt samd - sa-l montez si pe cel suplimentar. Multumesc si o zi minunata va doresc !
P.S. Poate fi si blocul de rezistente ars pe electroventilator cu functie dubla (A/C SI apa ) ?
MODEL: Astra 2009
MOTOR: Z14XEP
CODURI EROARE: 1471 1473 1462 1362
Sari direct la Soluție