Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  • shark20

• Mesaje scrise: 55
  • Masina: Astra 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 07 Oct 2009

• Mesaj Privat
am o problema cu un astra g 1.7ydti 2002 cum incerc sa ii dau mai mult de 140-150 mi-se aprinde in bord cheia de service si imi scade viteza pana la 100-110 cateva minute dupa care se stinge becu din bord, iar masina nu mai prinde mai mult de 165 o sugestie ceva e bine meritata
Like
Skip ads

• StefanTolos

• Mesaje scrise: 4,220
  • Masina: Corsa 2018 B12XER
  • Cont inregistrat: 23 Nov 2007

• Mesaj Privat
Prima mea sugestie sa o lasi mai moale cu viteza este spre binele tau si al celorlalti,daca ti-a aparut deja martorul in bord inseamna ca eroarea este inregistrata in ECU efectueaza o diagnoza si vei afla ce problema ai.
Like
  • shark20

• Mesaje scrise: 55
  • Masina: Astra 2002
  • Cont inregistrat: 07 Oct 2009

• Mesaj Privat
cu viteza nu este problema nu sunt vitezoman dar pe europene si pe autostrada mai merge in fine lasam viteza de o parte cand am cumparat masina aacum 2 luni si am pus-o pe un tester si era totul ok cum am intrat cu ea pe autostrada si am dat sa vad cat poate a mers 170 dar se aprindea cheia de service toate filtrele sunt schimbate
Like
  • guliver

• Mesaje scrise: 554
  • Masina: Insignia 2018 B20DTH
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2006

• Mesaj Privat
Cum ti-a zis colegul de mai sus...du-te si fa un test si vezi ce erori ai...abia apoi iti poti da seama de unde ar putea fi problema.....din ce ai zis tu eu banuiesc P02345A-boost pressure....
Like
  • frtlsorin

• Mesaje scrise: 40
  • Masina: Astra
  • Cont inregistrat: 12 Mar 2008

• Mesaj Privat
La mine becul "masina+cheie service" nu s-a aprins niciodata(am masina de 2 ani).Nici cand pun contactul nu se aprinde.Am pus masina pe tester si au zis ca e ok si ca e posibil sa fie becul ars.Se schimba greu acest bec?
Like
  • dstefan

• Mesaje scrise: 415
  • Masina: Zafira 2007 z16xe1
  • Cont inregistrat: 05 Mar 2009

• Mesaj Privat
@ftlrsorin - ce masina ai? mai exact din ce an, ce tip de opel? la anumite tipuri, fabricate cred ca pana in 2000 nu functioneaza acel martor din bord, functia lui e preluata de un alt martor.
Like
  • Visse

• Mesaje scrise: 1,464
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 06 Jun 2005

• Mesaj Privat
frtlsorin a scris:La mine becul "masina+cheie service" nu s-a aprins niciodata(am masina de 2 ani).Nici cand pun contactul nu se aprinde.Am pus masina pe tester si au zis ca e ok si ca e posibil sa fie becul ars.Se schimba greu acest bec?

Este led nu bec si de ars nu se arde usor .
Like
  • frtlsorin

• Mesaje scrise: 40
  • Masina: Astra
  • Cont inregistrat: 12 Mar 2008

• Mesaj Privat
Am un opel astra g 1.7dti 2001.Daca ledul nu e ars de ce nu se aprinde?
Like
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG