Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Nu gasiti la noi manuale de reparatii, numai manualul de utilizare. In baza lui afli tipurile de becuri, sigurante, anvelope, jante, ulei s.a. iti trebuie. Daca vrei sa demontezi masina ai nevoie de alte cartzi!
Buna dimineata!
Ma poate ajuta cineva cu un manual reparatii si service pentru Opel Meriva 1.7 CDTI in limba romana sau engleza. Adresa de e-mail este daniel-sandu@hotmail.com
Multumesc anticipat!
Am uitat sa va mentionez ca am manual de "Utilizarea, siguranta si întretinere"pentru OPEL Meriva in format pdf. Daca doreste cineva sa ma contacteze pe e-mail (daniel-sandu@hotmail.com) si ii voi trimite (am doua variante).
Toate cele bune.
si eu vreau un manual de reparatie pt meriva si unde se gasesc cotiere si stie cineva cit de greu se schimba oglinzile normale cu cele electrice petrisor_alex31@yahoo.com
salut. stiu ca sigur sunt al n-lea care deschide o discutie dar va rog frumos daca puteti sa imi dati si mie un manual de reparatii pentru meriva A.Eu am o meriva 1.3cdti-2007-55 kW-motor Z13DTJ.Eventual las si o adresa de mail pentru binevoitorii de pe forum: motan3lul@yahoo.com cu multumirile de rigoare.
Eu am comandat manualul de reparatii de la Haynes .
Vand va sosi , il voi oferi oricui ,este din Bucuresti sau are drum in Bucuresti, pentru fotocopiere.
Am primit manualul dar este atat de gros incat ar costa cel putin la fel de mult fotocopiatul decat cumpararea unuia . ~350 pagini
Oricum, face toti banii .
Modelul dupa care este facut este cu volan dreapta dar nu este greu sa te orientezi .
Este in engleza .
Acopera Meriva A cu motoarele 1.4 ,1.6 ,1.8 si 1.3 , 1.7 . Nu acopera nu acopera 1.6 turbo vxr .
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.