Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Calibra
  • alexaandru15

• Mesaje scrise: 70
  • Masina: Calibra 1991 c20xe
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Jul 2008

• Mesaj Privat
Baieti am o problema destul de grava si imi e sa nu tai usa din cauza asta....nu pot deschide usa de la sofer....nu se dezactiveaza blocare nici din interior nici din cheie....parca o opreste ceva ....am scos eu fata aia mica de usa textila si mam uitat pe acolo am tras de parghiile alea de acolo si tot nu se deblocheaza...precizez ca masina a stat mult timp nemiscata si inca nam incercat centralizata ca nu am baterie pe ea....dar usa pasager se deschide cu cheia fara nici o problema
Like
  • VEMANIS

• Mesaje scrise: 810
  • Masina: Vectra 2007 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 21 Apr 2008

• Mesaj Privat
Cred ca ai o problema cu broasca de la usa! Am avut aceeasi problema, dar la mine se deschidea doar din interior. Incearca sa pui o baterie la borne si sa descui din dreapta, poate ai noroc. Altfel, este mai greu, dar se rezolva vu un tinichigiu, sau cineva care se pricepe la dezechipare auto.
Like
  • alexaandru15

• Mesaj Privat
pai prin dreapta merge fara probleme direct cu cheia.....iar la sofer nu merge nici din interior nici exterior 😢
Like
  • VEMANIS

• Mesaje scrise: 810
  • Masina: Vectra 2007 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 21 Apr 2008

• Mesaj Privat
Imi mentin idee de a merge la un service pentru solutionare. In caz contrar, ai putea incerca sa desfaci fata de usa in partea de sus si sa te chinui sa o deschizi, desi nu cred ca o sa reusesti. Raman la service... Bafta si sa ne psui cum ai rezolvat-o!
Like
  • alexaandru15

• Mesaj Privat
Am rezolvato incuietoare nu iala era blocata si de aceea nu puteam so deschid nici din interior ca nu o lasa parghia.....se pare ca a fost fortata si stricata...stiti careva unde o pot repara in bucuresti?
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Calibra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG