Ai uitat parola?


  • vrabioru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2004

  • Garaj Mesaj Privat
Daca a mai avut cineva aceiasi problema poate imi da si mie o sugestie.
Cand masina este in viteza si acceleratia libera, incepe sa se zgaltaie inainte si inapoi. Daca aceelerez oricat de putin functioneaza normal. La ralanti functioneaza normal. Este deranjat pentru ca practic eu conduc acceleratie/frana cu consecinte evidente asupra consumului.
Masina este din 92, motorul C14 NZ.
Ceva idei?
  • YoYo_man

  • Mesaje scrise: 101
  • Locatie: Oradea
  • Masina: Astra din 1997
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Jun 2004

  • Garaj Mesaj Privat
asta se intampla pe linie dreapta sau in panta? mie mi se intampla asa in panta in jos, daca merg in frana de motor face asa, dar mai slabut, nu cum zici tu. tot c14nz
  • vrabioru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2004

  • Garaj Mesaj Privat
sa fiu sincer in panta nu am observat, dar probabil ca face la fel
  • YoYo_man

  • Mesaje scrise: 101
  • Locatie: Oradea
  • Masina: Astra din 1997
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Jun 2004

  • Garaj Mesaj Privat
ar putea fi si de la benzina proasta, de la fisele de la bujii intrerupte putin pe undeva (atunci ar face si in mers),
incearca sa mergi sa iti cureti injectoarele, sa vezi daca mai face asa.
  • vrabioru

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2004

  • Garaj Mesaj Privat
daca tu ai facut lucrul asta, te rog, spune-mi si mie in ce consta si care au fost rezultatele
  • YoYo_man

  • Mesaje scrise: 101
  • Locatie: Oradea
  • Masina: Astra din 1997
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 14 Jun 2004

  • Garaj Mesaj Privat
eu nu am facut asa ceva inca, https://www.clubopel.com/vie...47&highlight= aici sunt cei care au facut
  • DjBodo

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 1.7dti din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Nov 2007

  • Garaj Mesaj Privat
Salut...am un opel astra 1.7dti din 2001...si pana acu 2 zile mergea bine...acum 2 saptamani i-am facut schimbul de ulei...pt ca inainte imi arata in bord becul acela rosu de la ulei cum ca nu ar avea...
in fine...problema este ca dintr-o data a inceput sa se auda un sunet ciudat...un fel de rontait....si sa se opreasca in mers....pornea foarte greu...am ajuns cu ea acasa...si dimineata am vrut sa plec iar...am mers ce am mers...(vro 500 de metrii...aproape 1 km) pana la un moment dat cand s-a oprit nu a mai vrut sa porneasca deloc...am adus-o acasa si cand m-am uitat in garaj am vazut pe jos o pata mare de ulei...nu inteleg de ce ar fii pierdut atata ulei...
Si problema este si ca pe tester nu arata absolut nici o eroare...
Va rog ajutati-ma cu cateva pareri/sugestii..
  • Corsafuhrer

  • Mesaje scrise: 990
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Corsa Y17DT din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Uita-te la vasul de expansiune, cel cu lichidul de racire - sa nu fie acolo cumva uleiul. Eu am patit-o acu 2 saptamani; deschisesem capota pt altceva si cand ma uit, dadea pe-afara apa cu ulei si cu un fel de noroi (ceva scarbosenie rezultata din amestecul ulei-antigel). Evident, pe joja uleiul era sub minim, insa mie nu mi s-a aprins becul rosu de ulei in bord Evil or Very Mad Noroc ca am vazut cat de cat la timp.
Daca e acelasi lucru si la tine, cauza e racitorul de ulei.
  • DjBodo

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra 1.7dti din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Nov 2007

  • Garaj Mesaj Privat
pai faza e ca i-am pus si lichid de racire...ca la un moment dat..dadeam drumul la caldura si urca la 85 de grade apa...si apoi dintr-o data incepea sa bage frig...(apa scazand sub 80) si ulei nu prea am vazut pe acolo...dar la jorja..la fel dupa schimb tot mi se aprindea becul.. si arata sub nivel...si nu am vazut urme de ulei pe nicaieri...
app. uleiul ti-am zis : l-am gasit pe jos...prin garaj...

si totusi nu prea cred sa fie de la asta...ca nu se oprea motorul din cauza racitorului...sau nu mai pornea...(cat timp are asa ceva...)

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata