Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  • b-12-jme

• Mesaje scrise: 38
  • Masina: Vectra 1993 1.6
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 02 Apr 2008

• Mesaj Privat
am achizitionat si eu..ca tot omu..niste macarale electrice ,butoanele care vin pe maner cu mufa lor,fetele de usi fata gaura de manivele,dar marea mea problema e la instalatia electrica,uni mi-au spus ca masina are din fabrica instalatia chiar daca nu a fost dotata cu asa ceva,iar eu nu am vazut nimic,am citit cateva post-uri..dar sincer nu am inteles mai nimic..va rog frumos daca ma poate ajuta cineva ...sau daca e cineva din bucuresti care se pricepe la facut instalatia asa enervanta sa imi dea add pe mess aly_ptm87 sau sa sune la 0767431563...si va rog cine ma poate ajuta aici ,orice imi e de mare folos.multumesc anticipat
Like
  • marian_sro

• Mesaje scrise: 3,789
  • Masina: Vectra 1999 x20xev
  • Cont inregistrat: 08 Apr 2007

• Mesaj Privat
cauta instalatie electrica completa.daca ai doar 2 geamuri merge cea de calibra.vezi la tutoriale ca este scris mult si bine!
Like
  • b12jme

• Mesaje scrise: 3
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2008

• Mesaj Privat
am pentru toate 4 geamuri nevoie eu am doar cele 4 macarale electrice si butoane dar..atentie,acelea DE vin pe manerele usii,nu am din acelea la frana de mana,daca are cineva instalatie de acest gen va rog sa imi lasati mesaj ceva..multumes
Like
  • b12jme

• Masina:

• Mesaj Privat
am pentru toate 4 geamuri nevoie eu am doar cele 4 macarale electrice si butoane dar..atentie,acelea DE vin pe manerele usii,nu am din acelea la frana de mana,daca are cineva instalatie de acest gen va rog sa imi lasati mesaj ceva..multumes
Like
  • b12jme

• Masina:

• Mesaj Privat
s-a rezolvat multumesc pt ajutoare..
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra