predageorge- Suspendat
- 46 mesaje
- din 20 Feb 2008
- Buzau
predageorge- Mesaje scrise: 46
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Feb 2008
- Mesaj Privat
Alta tot de pe mobile.de este cand pui anunt cu o masina si in 2 ore primesti mail de la un "locotenent" german aflat in misiune in Irak interesat de masina ta.Dupa cateva mail-uri iti va cere bani motivele fiind diverse dar legate de masina 😊
- claudiu-cld
- 6,501 mesaje
- din 13 Sep 2006
- Astra 2000 y17dt
- Constanta
claudiu-cld
- Mesaje scrise: 6,501
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Sep 2006
- Mesaj Privat
- bertone_ene
- OP
- 40 mesaje
- din 09 Feb 2009
- Astra 2000 18XE1
- Iasi
bertone_ene
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2000 18XE1
- Cont inregistrat: 09 Feb 2009
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,885 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,885
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
danneh74- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Sep 2010
- Mesaj Privat
- nika_nica
- 547 mesaje
- din 01 Aug 2010
- Astra 2002 1.7 dti
- Olt
nika_nica
- Mesaje scrise: 547
- Masina: Astra 2002 1.7 dti
- Cont inregistrat: 01 Aug 2010
- Mesaj Privat
Robertab- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Sep 2010
- Mesaj Privat
- BuBuFaM
- 970 mesaje
- din 20 Jun 2008
- Corsa 2001 Z10XE
- Timis
BuBuFaM
- Mesaje scrise: 970
- Masina: Corsa 2001 Z10XE
- Cont inregistrat: 20 Jun 2008
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,885 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,885
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
Karla
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Sep 2010
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hotel Ambasador ( Blvd. Magheru 8-10 , Bucuresti ). Vom ajunge acolo miercuri seara iar joi dimineata ne vom intalnii cu dvs. Va rog sa aproximati o ora la care veti ajunge.
Aceasta este numarul meu de mobil din Romania pe care il vom folosi de cand intram in tara: 0799149942. Ma puteti apela in caz ca intarziati.
Înainte de a pleca spre Bucuresti, ne dorim pentru a fim siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. ... Exista un risc pe care vrem sa le evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ...
Sotia mea va merge mâine la Oficiul Postal din localitate. Ea va transfera 2000 Euro pe numele meu în Romania, la Bucuresti. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua înapoi banii de la Oficul Postal din Bucuresti. De îndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Bucuresti pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo.
Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotia dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 2000 Euro pe numele dumneavoastra la Bucuresti utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu în cadrul Oficiului Postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la o persoana la o persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalnii. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada ca veti veni la Bucuresti ...
Va rugam sa întelegeti ca nu solicitam o plata în avans, singurul care poate ridica banii de la Bucuresti sunteti dvs. Nu am acces la banii, doar vreau sa vad ca sunteti Destinatarul banilor in Bucuresti.
Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De îndata ce vom întâlni va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision. Aceasta este propunerea mea si nu este corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa cumparati masina sau nu. În acest fel nu aveti nimic de pierdut.
Speram ca ati înteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Balaton pentru o intalnire oarba. Asteptam decizia dumneavoastra.
Salutari,
Fam. Budean
Drept sa va spun ,m-am jucat putin cu nervii lui.Am luat de la posta un formular si l-am completat apoi l-am scanat si i l-am trimis.Azi am primit raspunsul de la el ,care e asa:
,,Buna ziua,
Am primit chitanta si am constatat ca nu ati respectat planul nostru. Nu stiu prin ce serviciu si unde ati transferat banii . In conditiile acestea ma vad nevoit sa anulez intalnirea noastra!,,
Cu stima,
Ioan Budean
DECI,VOI CE ZICETI?
- fishman
- **
- 356 mesaje
- din 30 Oct 2009
- Astra 2004
- Bucuresti
fishman
- Mesaje scrise: 356
- Masina: Astra 2004
- Cont inregistrat: 30 Oct 2009
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hotel Ambasador ( Blvd. Magheru 8-10 , Bucuresti ). Vom ajunge acolo miercuri seara iar joi dimineata ne vom intalnii cu dvs. Va rog sa aproximati o ora la care veti ajunge.
Aceasta este numarul meu de mobil din Romania pe care il vom folosi de cand intram in tara: 0799149942. Ma puteti apela in caz ca intarziati.
Înainte de a pleca spre Bucuresti, ne dorim pentru a fim siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. ... Exista un risc pe care vrem sa le evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ...
Sotia mea va merge mâine la Oficiul Postal din localitate. Ea va transfera 2000 Euro pe numele meu în Romania, la Bucuresti. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua înapoi banii de la Oficul Postal din Bucuresti. De îndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Bucuresti pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo.
Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotia dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 2000 Euro pe numele dumneavoastra la Bucuresti utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu în cadrul Oficiului Postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la o persoana la o persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalnii. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada ca veti veni la Bucuresti ...
Va rugam sa întelegeti ca nu solicitam o plata în avans, singurul care poate ridica banii de la Bucuresti sunteti dvs. Nu am acces la banii, doar vreau sa vad ca sunteti Destinatarul banilor in Bucuresti.
Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De îndata ce vom întâlni va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision. Aceasta este propunerea mea si nu este corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa cumparati masina sau nu. În acest fel nu aveti nimic de pierdut.
Speram ca ati înteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Balaton pentru o intalnire oarba. Asteptam decizia dumneavoastra.
Salutari,
Fam. Budean
Drept sa va spun ,m-am jucat putin cu nervii lui.Am luat de la posta un formular si l-am completat apoi l-am scanat si i l-am trimis.Azi am primit raspunsul de la el ,care e asa:
,,Buna ziua,
Am primit chitanta si am constatat ca nu ati respectat planul nostru. Nu stiu prin ce serviciu si unde ati transferat banii . In conditiile acestea ma vad nevoit sa anulez intalnirea noastra!,,
Cu stima,
Ioan Budean
DECI,VOI CE ZICETI?
Daca te uiti mai bine este acelasi numar de telefon si cam aceasi scrisoare de intentie daca ii pot spune asa.Clar ca este o MARE teapa si cred ca nu merita sa mai bagam in seama asa ceva...............grija mare si mai bine intrebati de zece ori si abia dupa aceea luati decizia.
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
EL-GABRY- Mesaje scrise: 1,472
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jul 2009
- Mesaj Privat
Dar ti-ai gasit...
Politistii (si nu numai) lucreaza la 75% din capacitate :
http://www.legalis.ro/2010/...cat-sunt-platiti/
- Cipiotul
- 2,752 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,752
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
flagrant nu stiu cum s-ar putea face din moment ce nu stii cand, cum si prin ce metode ridica el banii ...
ascultari de telefoane ... cui ? ca din ce-am citit, nu raspunde niciodata la numarul ala de telefon ...
deci ? 😊
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
EL-GABRY- Mesaje scrise: 1,472
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jul 2009
- Mesaj Privat
flagrant nu stiu cum s-ar putea face din moment ce nu stii cand, cum si prin ce metode ridica el banii ...
ascultari de telefoane ... cui ? ca din ce-am citit, nu raspunde niciodata la numarul ala de telefon ...
deci ? 😊
Man,eu nu sunt platit sa ma gandesc la asta,ci la cu totul altceva.Am zis doar ca idee,un procuror bine scolit le-ar da de hac.
Cineva le-ar putea face jocul de exemplu,daca nu astora...altora ca sunt destui tepari,rasa mamii lor de hoti!
In prima faza de exemplu,cred ca s-ar putea verifica IP-ul de unde s-a trimis mail-ul,verificari,verificari.E multa munca totusi.
Dar trebuie sa se faca si ei utili,nu?
zeke
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 12 Mai 2008
- Mesaj Privat
- Cipiotul
- 2,752 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,752
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
- gruialm2006
- *
- 1 mesaje
- din 19 Sep 2010
- Alba
gruialm2006
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Sep 2010
- Mesaj Privat
andreyus
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Sep 2010
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este înca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Ungaria, in apropierea lacului Balaton.
Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 62) si nu mai folosim masina atât de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vândut casa noastra din Romania si am cumparat o ferma frumoasa aici în Balaton. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie în Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie.
Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos în Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna!
P.S. Sunt recunoscator daca putem continua conversatia noastra prin e-mail. Semnal mobil este slab aici, trebuie sa mergem mai mult de 2 km pentru o conversatie cat de cat buna.
Aveti mai jos datele complete ale Volkswagen Golf. De aseamnea am trimis si ceva poze.
Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline
Pret: 3700 EUR
Inmatriculata in Romania.
Anul fabricatiei: 11/2004
Verificarea tehnica: 03/2010
Km. rulati: 144039 km
Combustibil: Diesel
Capacitate cilindrica: 1896 cc
Putere: 77 kW (105 CP)
Culoare : Albastru Metalizat
Euro 4
ABS, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Geamuri electrice, Închidere centralizata, Manual de service, Scaune încalzite electric, Servodirectie, Sistem de navigare, Sistem de navigare (mobil), oglizi electrice si incalzite, Radio / CD. Masina este inmatriculata in Romania, cu numere valabile si taxele platite la zi. Verificarea tehnica a masinii a fost facuta anul acesta, iar cartea service e completa. Kilometri sunt reali, iar consumabilele au fost schimbate recent.Masina este in stare perfecta, atat din punct de vedere mecanic, cat si optic.
Cu bine,
Gheorghe Bogatoiu
Dupa care am continuat sa vb cu el si i-am zis ca ma intereseaza masina si ca vreau sa o vad,iar al doilea respuns a fost :
Buna seara,
Va multumim pentru raspunsul prompt. Asa cum v-am spus masina este in stare perfecta si nu are probleme tehnice. Nu exista zgârieturi vizibile si nici rugina. Îmi place sa intretin masina într-o stare buna, asa ca nu cred ca veti gasi ceva în neregula cu ea. Masina este inmatriculata în Romania si are numere valabile. Toate taxele sunt platite. Am toate actele originale, inclusiv cartea service completa. Asa cum am anuntat deja, suntem în Balaton, Ungaria (masina este aici de asemenea). Daca sunteti interesat de un test-drive sunt gata sa ne intalnim.
Ne putem întâlni saptamâna ce urmeaza joi sau vineri dimineata la Deva. Aici este inregistrata fiscal masina. Daca sunteti de acord vom cauta un hotel din zona.
Numai bine,
Gheorghe Bogatoiu
Si tot nu imi venea sa cred ca o masina ca aceea din anunt poate fi asa ieftina si am zis sa ii mai trimit un mail dupa care am primit urmatorul raspuns de la el :
Buna ziua,
Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hostel Elvetia (Aleea Viitorului 2A, Deva). Vom ajunge acolo joi (7 oct) seara iar vineri (8 oct) dimineata ne vom intalnii cu dvs. Va rog sa aproximati o ora la care veti ajunge.
Înainte de a pleca spre Deva, ne dorim pentru a fi siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. Exista un risc pe care vrem sa il evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ...
Sotia mea va merge mâine la Oficiul Postal din localitate. Ea va transfera 3000 Euro pe numele meu în Romania, la Deva. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua înapoi banii de la Oficul Postal din Deva. De îndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Deva pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo.
Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotia dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 3000 Euro pe numele dumneavoastra la Deva utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu în cadrul Oficiului Postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar.
Este un transfer de la persoana la persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalni. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada ca veti veni la Deva.
Va rugam sa întelegeti ca nu solicitam o plata în avans, singurul care poate ridica banii de la Deva sunteti dvs. Nu am acces la bani, doar vreau sa vad ca sunteti Destinatarul banilor in Deva.
Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De îndata ce ne vom întâlni, va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision, aceasta fiind propunerea mea si nu ar fii corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa cumparati masina sau nu. În acest fel nu aveti nimic de pierdut.
Speram ca ati înteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Balaton pentru o intalnire oarba.
Asteptam decizia dumneavoastra
Salutari,
Gheorghe Bogatoiu
Sfatul meu este sa aveti grija cand va cautati o masina pe internet sa nu trimiteti nici macar un leu inainte de a vedea masina.
mariaa
- Mesaje scrise: 9
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Sep 2010
- Mesaj Privat
Am gasit anuntul, am dat mail pt ca nr de telefon postat nu functionat si am primit urmatorul mesaj:
[i][i]Buna seara,
Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este înca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Ungaria, in apropierea lacului Balaton.
Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 62) si nu mai folosim masina atât de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vândut casa noastra din Romania si am cumparat o ferma frumoasa aici în Balaton. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie în Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie.
Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos în Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna!
P.S. Sunt recunoscator daca putem continua conversatia noastra prin e-mail. Semnal mobil este slab aici, trebuie sa mergem mai mult de 2 km pentru o conversatie cat de cat buna.
Aveti mai jos datele complete ale Volkswagen Golf. De aseamnea am trimis si ceva poze.
Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline
Pret: 3700 EUR
Inmatriculata in Romania.
Anul fabricatiei: 11/2004
Verificarea tehnica: 03/2010
Km. rulati: 144039 km
Combustibil: Diesel
Capacitate cilindrica: 1896 cc
Putere: 77 kW (105 CP)
Culoare : Albastru Metalizat
Euro 4
ABS, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Geamuri electrice, Închidere centralizata, Manual de service, Scaune încalzite electric, Servodirectie, Sistem de navigare, Sistem de navigare (mobil), oglizi electrice si incalzite, Radio / CD. Masina este inmatriculata in Romania, cu numere valabile si taxele platite la zi. Verificarea tehnica a masinii a fost facuta anul acesta, iar cartea service e completa. Kilometri sunt reali, iar consumabilele au fost schimbate recent.Masina este in stare perfecta, atat din punct de vedere mecanic, cat si optic.
Cu bine,
Gheorghe Bogatoiu[/i][/i]
Dupa acest mesaj l-am primit pe acesta:
Buna ziua,
Va multumim pentru raspunsul prompt. Asa cum v-am spus masina este in stare perfecta si nu are probleme tehnice. Nu exista zgârieturi vizibile si nici rugina. Îmi place sa intretin masina într-o stare buna, asa ca nu cred ca veti gasi ceva în neregula cu ea.
Masina este inmatriculata în Romania si are numere valabile. Toate taxele sunt platite. Am toate actele originale, inclusiv cartea service completa.
Asa cum am anuntat deja, suntem în Balaton, Ungaria (masina este aici de asemenea). Daca sunteti interesat de un test-drive sunt gata sa ne intalnim.
Ne putem întâlni saptamâna ce urmeaza marti sau miercuri dimineata la Sibiu. Aici este inregistrata fiscal masina. Daca sunteti de acord vom cauta un hotel din zona.
Numai bine,
Gheorghe Bogato
Urmatorul l-am primit pe acesta:
Buna ziua,
Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hotel Sonne (Stefan cel Mare 47, Brasov). Vom ajunge acolo marti seara iar miercuri dimineata ne vom intalnii cu dvs. In jur de ora 10-11 ar fii perfect sa avem restul zilei la dispozitie. Aceasta este numarul meu de mobil din Romania pe care il vom folosi de cand intram in tara: 0799149942. Ma puteti apela in caz ca intarziati.
Înainte de a pleca spre Brasov, ne dorim pentru a fi siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. Exista un risc pe care vrem sa il evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati
propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ...
Sotia mea va merge mâine la Oficiul Postal din localitate. Ea va transfera 2000 Euro pe numele meu în Romania, la Brasov. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua înapoi banii de la Oficul Postal din Brasov. De îndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Brasov pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo.
Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotul dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 2000 Euro pe numele dumneavoastra la Brasov utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu în cadrul Oficiului Postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la persoana la persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalni. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada ca veti veni la Brasov. Va rugam sa întelegeti ca nu solicitam o plata în avans, singurul care poate ridica banii de la Brasov sunteti dvs. Nu am acces la bani, doar vreau sa vad ca sunteti Destinatarul banilor in Brasov.
Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De îndata ce ne vom întâlni, va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision, aceasta fiind propunerea mea si nu ar fii corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa
cumparati masina sau nu. În acest fel nu aveti nimic de pierdut.
Speram ca ati înteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Balaton pentru o intalnire oarba.
Asteptam decizia dumneavoastra
Salutari,
Gheorghe Bogatoiu
Urmatorul este:
Buna ziua,
Îmi pare rau, dar cred ca nu întelegti propunerea mea. Eu nu cer o plata in avans în numele meu! Niciodata nu v-as cere bani în avans inainte sa vedeti masina! Aceasta este o asigurare reciproca pentru noi cat si pentru dumneavoastra, ca întâlnirea noastra va avea loc si ca putem parasi orasele noastre relaxati pentru ca vom fi 100% siguri ca intalnirea noastra va avea loc asa cum am planificat!
Asa cum am spus, sotia dvs sau un prieten bun trebuie sa mearga la un Oficiu Postal din orasul dvs. si sa faca un transfer personal de bani ( Western Union ) pe numele dumveavoastra. Dumneavoastra veti fi unicul beneficiar al banilor ! Dumneavoastra trbuie sa figurati pe documentele de transfer calitate de destinatar al banilor si sotia ta sau un prieten va fi expeditorul. Vom lua înapoi banii nostri, atunci când vom întâlni si vom merge împreuna la Oficul postal din Sibiu. Aceasta este doar o dovada ca veti veni la Sibiu! Apoi, dupa ce ati facut transferul, va rugam sa ne transmiteti documentul ca dovada. Asta e singura mea conditie, si fara de care nu voi veni la Sibiu pentru acesta intalnire, îmi pare rau. Cred ca acesta este un acord bun pentru ambele parti iar schimbul documentelor de transfer aduga un supliment de securitate ca intalnirea va avea loc asa cum am cazut de acord. Dar, înainte de întâlnire, asta e singura mea conditie, si sper ca veti intelege acest lucru.
Numai bine,
Gheorghe Bogatoiu
Buna ziua,
In cursul acestei dimineti sotia mea a efectuat transferul. Am atasat o copie la acest email.
Numai bine,
Gheorghe Bogatoiu

aici am adaugat dovada lor.... cica
cerandu-le un nr de telefon imi trimit urmatorul mesaj:
Buna seara,
Numarul de telefon este 0799149942 dar va fii deschis cand o sa intram in tara. Asteptam confirmarea pentru a putea pornii la drum.
O seara placuta va doresc,
Gheorghe Bogatoiu
spunandu-le ca acest nr nu exista in romania mi-au trimis altul care e blocat pentru apelurile de intrare:
Buna ziua numarul este 0769149942
Printre ultimele mesaje primite de la ei este urmatorul:
Astept de la dumneavoastra copia acelui document de transfer pentru a valida intalnirea.
Cu stima
Gheorghe Bogatoiu
[i]ASA CA MARE GRIJA LA ACESTI TEPUITORI DE MASINI.....
ATENTIE MARE
mariaa
- Mesaje scrise: 9
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Sep 2010
- Mesaj Privat
ATENTIE MARE LA ANUNTUL POSTAT DE UN ASA ZIS Gheorghe Bogatoiu - ESTE UN TEPAR DE MASINI PE INTERNET.
NU LUATI IN CONSIDERARE ACEST MESAJ SI MAI ALES NU TRIMITETI FRATILOR NIMANUI FORMULARUL DE TRANSFER AL BANILOR PRIN WESTER UNION PENTRU CA ACEA PERSOANA POATE RIDICA BANII, FIIND IN POSESIA CODULUI DE TRANSMITERE.
ATENTIE MARE