Desi sunt posesor de OPEL VECTRA (2007) aproape nou, nu ma dau in laturi de a sustine varianta ca FORD CAPRI 1600 G.T.-model 1978 este mai performant decat fratele sau OPEL G.T. Capra am mostenit-o de la fratele mamei prin anii "87. Are o inima de 4 in linie ,1600 cc ,carbu este simplu corp , si este ,,trasa,, de 78 de CAI ,si o cutie cu 4+1 viteze. Se stie ca are doar 2 usi si 4 locuri ca orice SPORTIVA !Nu este pretentioasa caprita nici la mancare, se multumea pe vremuri si cu iarba (benzinica) de 75 cifra octanica si halea cam 8 kg la camp si cam 11 - 12 prin orase, sate si comune ! Figuri nu mi-a facut prea multe,o data pusa la punct ,, batraneste,, ma ducea si pana la Timisoara fara prea multe opriri ! Anul trecut insa i-am facut niste ,,transplanturi,,importante. A primit cateva petice de tabla administrate cu ARGON ca sa nu i se indoaie tabla ,o vopsea super (FERRARI ROSO) la cuptor (130* C) , si ca tacamul sa fie complet , maestrul vopsitor i-a tras si un teroson adevarat, procurat de un prieten al meu de la Constanta, cu care se da pe CHILA vapoarelor ***NEGRU DE GABARA !!! ,patru cauciucuri noi (noute) speciale 205x60x13 ,asta pentru ca are jante originale de G.T. de aluminiu (late) ,acumulator nou ,ceva retusuri pe la instalatia electrica ,printre care geam electric la usa din dreapta (ca sa nu se mai intinda Taranu de mine) . Spre marea mea bucurie am gasit in VITAN printre tot felul de troace si ,,bleauri,, inutile ,un ceas original de G.T. (nu aveam) care mai si functioneaza pe deasupra ! Bucurie mare ! Nu va spun insa ce cifra este sub linie in dreptul cuvantului TOTAL. Daca cineva vrea sa ,,ridice manusa,, sunt gata !!! 🙄 Sanatate si viata lunga de la Capris !

Ultima modificare făcută de capris la Lun 06 Feb, 2012 11:50 am, modificat de 4 ori în total