Ai uitat parola?


  • daniel.cez

  • Mesaje scrise: 38
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra Z16XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 03 Oct 2013

  • Garaj Mesaj Privat
am uitat sa specific am si A.C. si am observat ca nici senzorul de temperatura extern nu imi arata temperatura exacta in bord arata 50 g 60 g are vre-o legatura cu ventilatoru-l ? sau tremocupla ? de nu imi porneste ventilatorul si depaseste 100g
  • CristianTM

  • Mesaje scrise: 4,040
  • Locatie: Timisoara
  • Masina: Vectra Z19DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 15 Mar 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Mai asteapta putin, unele pornesc la 102 grade.

CristianTM.
  • deyandrey16

  • Mesaje scrise: 87
  • Locatie: Valcea
  • Masina: Astra Z16SE din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 03 Dec 2012

  • Garaj Mesaj Privat
la mn porneste la 99 grade termocupla pe tester am vz,, ca la bord imi indica 92 cam asa ... cand a pornit... eu am patit ca tn din senzorul de temperatura al motorului si l-am schimbat si nu am mai avut probleme ca nici mi-e nu-mi pornea si am schimbat senzorul de temperatura si a mers dupa ok
  • daniel.cez

  • Mesaje scrise: 38
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra Z16XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 03 Oct 2013

  • Garaj Mesaj Privat
pai cristi tm la mine apa a trecut de primele 2 linii rosii spre 3 si tot nu a pornit si cat sa mai astept pana ajunge la capat Idea am sa-l schimb si eu multumesc , si am sa verific si siguante-le de langa baterie ca nu le-am am verificat inca va multumesc
  • daniel.cez

  • Mesaje scrise: 38
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra Z16XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 03 Oct 2013

  • Garaj Mesaj Privat
problema rezolvata imi porneste ok am schimbat senzorul de tempetatura am inteles ca se decalibreaza in timp
  • LAMBO-RO

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Cluj
  • Masina: Vectra din 1993
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 16 Feb 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Si eu am probleme cu ventilatorul la Vectra A '93. Mai ales cand merg bara la bara sau stau la semafor. Se intampla sa nu porneasca ventilatorul si creste temperatura . Problema la mine e de la bulbul din radiator.(Cum stau deasupra radiatorului in coltul de jos stanga). Nu face contact. Scot mufa dau cu spray de contact si porneste ventilatorul. Sper sa ajute pe cineva care are aceeasi problema.
  • deleted-21201

  • Mesaje scrise: 325
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Aug 2008

  • Garaj Mesaj Privat
stie cineva cum se poate masura senzorul de temperatura daca e bun?
ala care da la ceasuri sau ala de pe termostat?
  • nicolarobert

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Jan 2015

  • Garaj Mesaj Privat
Am si eu o problema astra g 1.cdti nu porneste electroventilator l-am schimbat cu tot cu termocuple si tot nu vrea sa porneasca
  • FlorentinPavel

  • Mesaje scrise: 982
  • Locatie: Dolj
  • Masina: Zafira Z18XER din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
A rezolvat cineva problema?
Ne poate spune si noua ce si cum?
La mine porneste ventilatorul la 97 grade doar daca incing motorul de la rece.
Daca incing motorul de la cald ventilatorul nu mai porneste
Am schimbat termocupla din radiator si tot asa face.
Eu banuiesc ca termostatul se blocheaza semideschis (nu respecta debitul de lucru) si creste temperatura in motor iar in radiator e mai rece (termocupla normal ca nu comanda pornirea ventilatorului decat foarte tarziu, cand motorul ajunge la peste 100 grade).

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata