Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  3. Călători prin lume
  • Gabi 1.8 16v

• Mesaje scrise: 82
  • Masina: Vectra 1997 X18XE
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 14 Nov 2010

• Mesaj Privat
Salutare. Ma tot bate gandu sa vin in vacanta in Romania cu Vectra mea. As vrea sa stiu si eu pe unde sa o iau si, normal sa platesc mai putin la taxa de autostrada. Pana la iesire din Spania, pe la Jonquera , stiu sa ajung, dar mai departe as vrea sa-mi spuneti , daca stiti pe unde se merge mai bine si mai ieftin.
Like
  • f1gio

• Mesaje scrise: 42
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 07 Oct 2010

• Mesaj Privat
Nu crezi ca e mai usor si mai ieftin avionul?Banuiesc ca ai luat in calcul stresul,consumul(pana la vara mai urca motorina/benzina) si o gramada de ore pe drum,pretul sigur urca mult de tot si ai si retur de facut,de ex:pt CT ai ryanair MAD/PISA-PISA/CT si RETUR.Personal este o pierdere de timp si de banii,dar cum doresti,cu siguranta gasesti orice zbor mai ieftin spre BUCURESTI.Alegerea este a ta.
Like
  • Gabi 1.8 16v

• Mesaje scrise: 82
  • Masina: Vectra 1997 X18XE
  • Cont inregistrat: 14 Nov 2010

• Mesaj Privat
Asa ma gandeam si eu, dar luam in calcul mersul cu masina. nu stiu ce sa fac. In tara o sa am nevoie de masina pentru ca o sa am de umblat mult
Like
  • vutzu

• Mesaje scrise: 87
  • Masina: Insignia 2011 2.0dth
  • Cont inregistrat: 12 Sep 2009

• Mesaj Privat
eu cred ca cel mai ieftin ar acesta ,, spania-franta-italia-slovenia-ungaria-romania,,. taxele in mare ar fi acestea spania-30 de euro, franta-40 euro, italia-50euro, slovenia-15euro, ungaria-8euro. daca vrei mai multe detalii ptr. traseu anuntama si iti voi da mai multe detalii.
salutari.
Like
  • sqryn

• Mesaje scrise: 92
  • Masina: Astra 2010 A16LET
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2010

• Mesaj Privat
la distanta asta nu cred ca merita sa nu mergi pe autostrada daca tot vii cu masina. pierzi mult pe drumuri nationale si ajungi sa faci o saptamana numai pe drum.
poti sa vii cu avionul si sa inchiriezi in romania o masina.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale
  3. Călători prin lume

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață