Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra B
  • ioanv21

• Mesaje scrise: 126
  • Masina: Vectra 1901 X17DT
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Oct 2010

• Mesaj Privat
salut colegii.am o problema mare si anume am schimbat caseta de directie.toate bune si frumoase dupa cateva zile cand am mers cu ea cateodata se simte un sunet puternic cand bag in viteaza a 2 ca si cum ar cadea ceva jos nu stiu cum sa explic si cand bag in marche-arriere se aude altfel decat inainte.oricum un zgomot puternic si masina tragea puternic in partea dreapta.am fost sa-mi regleze astazi directia pe calculator unghiul de fuga si ce mai era pe acolo nu ma pricep.parca putin a mai reglat-o dar tot trage in dreapta daca o las libera.ce e de facut in legatura cu cele 2 probleme sunetul cand schimb vitezele si faptul ca trage intr-o parte desi mi-a fost reglata directia la service? 😭 sper ca am fost destul de explicit.
Like
  • romi2

• Mesaje scrise: 52
  • Masina: Vectra 1996 x20xev
  • Cont inregistrat: 19 Jul 2007

• Mesaj Privat
Salut ! Daca reparatia care ai facut-o are si garantie,eu zic sa te duci inapoi sa-ti faca o verificare.Nu mi se pare normal ca dupa o interventie sa mearga mai prost ca inainte.Problema cu zgomotul la schimbarea treptelor (inclusiv mers inapoi)eu am avut-o din cauza unui suport motor rupt .Oricum cred ca este tot ceva legat de directie.

Numai bine!
Like
  • DING

• Mesaje scrise: 71
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2011

• Mesaj Privat
E posibil de la suportul rupt sau sa se fi dereglat timoneria(am patit eu) si nu mai intra cum trebuie in viteza, treptele 1 2 si revers.O alta chestie cu trasul intr-o parte ar fi ca nu au strans jugul de la motor cum trebuie(putin probabil dar nu exclus)
Like
  • romi2

• Mesaje scrise: 52
  • Masina: Vectra 1996 x20xev
  • Cont inregistrat: 19 Jul 2007

• Mesaj Privat
Asta ma induce si pe mine in eroare,faptul ca trage intr-o parte.Raman la ideea de a se duce inapoi la service
Like
  • ioanv21

• Mesaje scrise: 126
  • Masina: Vectra 1901 X17DT
  • Cont inregistrat: 18 Oct 2010

• Mesaj Privat
o sa merg maine la baiat sa vedem ce se poate face.m-am uitat mai atent nu trage intr-o parte era din cauza drumului si cauciucul era putin des(z)umflat.in viteza nu imi intra greu intra normal.nu stiu ce poate fi.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra B

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață